Eindeloos genieten van de zomerdagen in de Efteling

Foto: Efteling

Deze zomer bruist de Efteling van de activiteiten. Tijdens de zwoele maanden in juli en augustus is het extra lang genieten in de Efteling met spannende attracties en verfrissend entertainment.

Het park is dan elke dag tot 20.00 uur open, op zaterdagen zelfs tot middernacht. Veel tijd dus om op zoek te gaan naar de nieuwe Sprookjesbosbewoner Pinokkio of een duik te maken in dive-coaster Baron 1898. Op de negen zaterdagen (tijdens het Negen Pleinen Festijn) hebben bezoekers tot middernacht om zich te laten betoveren door swingende muzikanten, spectaculaire acts en internationaal straattheater. Op negen pleinen ontstaat ’s avonds een zinderend sfeertje met bijzonder live-entertainment voor jong en oud. Actuele informatie is te vinden op efteling.com/zomer.

Zomerse horeca
De Efteling kent zomers extra veel plekken om iets te eten of drinken. Zo bieden de vele grasveldjes in het park bezoekers de kans een picknickmand met lekkers te vullen en hiervan, zittend in de natuur, te genieten. Daarnaast wordt de Speelweide deze zomer omgetoverd tot een groot terras vol eten, drinken en op zaterdag swingende Efteling-muzikanten. En er komt op het plein bij de entree een heus pop-up restaurant te staan.

Negen x Negen Pleinen Festijn
Op de negen zaterdagen 2, 9, 16, 23, 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus is de Efteling geopend tot middernacht. Alle attracties zijn geopend en het Sprookjesbos is feeëriek verlicht. Op negen verschillende pleinen verdeeld over het hele park, kunnen parkbezoekers ’s avonds genieten van typisch Eftelings entertainment. Ook zijn er twee nieuwe pleinen; het Stations Plein met muziek, internationaal straattheater en een echte barbier en het Vliegende Hollander Plein met betoverende, levende standbeelden. Op de andere pleinen kijken bezoekers naar wervelende live optredens van meer dan honderd muzikanten, acrobaten en performers. Van een swingend Zuid-Amerikaans feestje tot een schlagerfestijn en van de verhalen van Klaas Vaak tot het Efteling Meezingfestijn.

Sprookjesachtig overnachten
Na een betoverende dag vol avontuur en verwondering in de Efteling, heb je nog maar één wens: dat je samen nóg een dag zou hebben. Overnachten kan in het Efteling Hotel of in de vakantiewoningen en appartementen in Vakantiepark Efteling Bosrijk, direct grenzend aan het attractiepark. Elk verblijf is uiteraard altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. [Bron: Loon op Zand Nieuws]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen