Sail-in Movie in de Haven van Breda

Foto: Remy van den Hurk

Bootje Varen Breda organiseert dit jaar voor de derde keer in de haven van Breda een sail-in movie. Welke film het wordt, maakt Bootje Varen volgende week bekend.

In 2014 was het de Disney-film ‘Maleficent’. Vorig jaar kon je in de openluchtbioscoop vanaf het water, de lage kade en de terrassen aan de Haven kijken naar ‘Focus’, met Will Smith in de hoofdrol.

Mis het niet: 9 september!

In samenwerking met Pathé kan je op vrijdagavond 9 september onder het genot van popcorn, chips en een lekker drankje in de buitenlucht op een relaxte zomeravond film kijken. De luxe sloepen van bootje varen fungeren als VIP-stoelen in combinatie met verschillende arrangementen op en rond het water. Tevens kunnen bezoekers vanuit hun eigen boot en vanaf de terrassen in de Haven genieten van de spectaculaire film op een bijzondere locatie!

Tickets kan je vanaf volgende week online bestellen.

Sail-in Movie

Breda Drijft 2017

Vandaag maakte Bootje Varen Breda ook de datum bekend van de vierde Breda Drijft. Dat is op 23 juli 2017. Laat via Facebook weten of jij ook de feestvreugde komt vergroten. Bekijk de foto’s en aftermovie van Breda Drijft 2016.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen