Feestelijke opening Studio Solo en A-Broad

Foto: Studio Solo

De samenwerking tussen Studio Solo en A-Broad wordt op zaterdag 3 december gevierd met een feestje. “We hebben die avond optredens van Tom Neven, Dax, Andreas en STEEV. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.” vertelt Bram Schouw oprichter en eigenaar van Studio Solo.

Bram is Studio Solo begonnen vanuit zijn passie voor muziek. Op zolder had hij een kleine studio.“Artiesten komen naar me toe en hebben vaak een sound in gedachte. Om die sound te vertalen, zodat het ook terug te horen is op de plaat, is vaak een hele uitdaging. Daar begeleid ik hen bij.” legt Bram uit.

A-Broad stond al bekend om hun studio en repetitieruimtes. Met Studio Solo worden artiesten nu ook ondersteund en begeleid in het opname proces. “Door de samenwerking kunnen we kwalitatieve opnames maken én een speelplek creëren voor artiesten waar zij hun sound kunnen creëren. Een plaat opnemen is een interessant proces, er komt ontzettend veel bij kijken. Zo dient de muziek uitgewerkt te worden, de nummers moeten goed worden opgenomen, het spel moet kloppen, welke sound kan het beste gebruikt worden in bepaalde stukken en dit alles binnen een planning en budget. Een hele klus. Voor mij mijn passie” lacht Bram.

Openingsfeest Studio Solo en A-Broad: zaterdag 3 december vanaf 20.00 uur.

Locatie: De Faam – Liniestraat 27 – Breda

Ga voor meer info naar studio-solo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen