Welkom bij Winterland Breda

Naast Serious Request kan men vanaf vrijdag ook genieten van Winterland Breda. Het centrum van Breda is komende weken de wintersensatie van Nederland. Met kraampjes, mooie versiering en een volle programma is verveling geen optie.

Park Valkenberg is omgedoopt tot Winter Parc. Je kan je weer kind voelen met een nostalgisch kermis en bel aan bij Santa’s house. Als hij open doet kunnen kinderen genieten van zijn mooie verhalen. Er is ook aan de inwendige mens gedacht, Er is een ruime keuze aan lekkernijen, zoals poffertjes, Luikse wafels en zelfs verse stroopwafels zijn verkrijgbaar. Klik op Fotoserie op de foto bovenaan het artikel om een impressie te krijgen. Meer foto’s van Winterland Breda.

Kasteelplein

Deze is grotendeels bezet door de Winter palace. Een mooie locatie die bol staat van optredens voor jong en oud. Zo heeft Guido Weijers drie optredens die helaas al uitverkocht zijn. Maar niet getreurd, er zijn nog veel meer optredens die de moeite waard zijn. Zoals het Wonderlijke Wintershow met illusionist Niels Houtepen. Ook de jongere bezoekers komen aan hun trekken. Bij Dora en Diego kunnen ze meezingen met alle Dora liedjes en genieten ze van een magische wereld in het sprookjesconcert met Sita.

Winterland Breda - 07

Schaatsbaan

Wat is winter zonder ijs? Daarom ligt aan de haven een grote ijsbaan voor heerlijk schaatsplezier. De vuurwerkshow gaat niet door in verband met een ‘verhoogd brandrisico’.

Blijf hier op de hoogte van Winterland Breda. Er is ook een app beschikbaar voor zowel IOS als Android. Zoek op winterland Breda en de rest gaat vanzelf.

December Winterland Breda

 

 

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen