Cabaret Gestrikt brengt “CABARETRAITE”

Foto: Cabaret Gestrikt

In 2015 was er het feestoptreden “Oud en Nieuw” bij het 25-jarig jubileum, met gouwe ouwe nummers afgewisseld met nieuw werk. Het liedjescabaret ”Gestrikt” is nú alweer toe aan hun zevende avondvullende programma. Na een periode van schrijven van teksten, componeren van muziek, instuderen en repeteren, is het 1 april zover dat alles getoond en gezongen kan worden.

De titel is deze keer :” Cabaretraite”. De ideeën voor de teksten haalt Gestrikt zoals altijd uit het leven van alledag. En als dat leven ervaren wordt als hectisch, druk, druk, druk ,overrompelend en soms chaotisch, is het uiteraard logisch dat deze thema’s terug te vinden zijn in de liedjes.

Wordt de wereld voor u ook steeds gecompliceerder?

Kunt u alle drukte nog bijbenen?

Ziet u meer bomen dan bos?

Verandert uw wereld al weer, terwijl de vorige verandering nog niet verwerkt is?

Schrikt u ook zo van ongenuanceerd gedrag?
Dan bent u waarschijnlijk wel toe aan een time-out, een bezinning, even lekker rust, alles weer op een rijtje, het leven van álle kanten bekijken, een retraite!

Daarom nodigt cabaret Gestrikt u uit voor hun nieuwe programma “Cabaretraite”

Even bijkomen en eens rustig de wereld aan je voorbij laten gaan….. en dat alles soms serieus, soms met een kwinkslag en soms absurd.

Laat u verrassen met een spetterend optreden en kom bij hen op retraite!

Zaterdag 1 april in De 3 Linden, Heisprong 15, Prinsenbeek
Aanvang: 20.30 uur. Kaarten à € 10,00 zijn te koop bij Primera in Prinsenbeek en op de avond zelf aan de zaal.
Kaarten zijn ook vooraf digitaal te reserveren d.m.v. een mail met uw naam,  adres en aantal kaarten naar [email protected] of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen