Een Valentijnsroos voor jouw Julia

https://www.youtube.com/watch?v=3H8wU7DpB3A

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan heeft het Chassé Theater de handen in elkaar geslagen met De Nieuwe Veste. Samen bedachten ze het project ‘Jouw Romeo en Julia’. Maar dat kan niet zonder jouw hulp!

Speciaal voor Valentijnsdag biedt het Chassé Theater geliefden de mogelijkheid elkaar een roos te sturen. Laat voor 15 euro een prachtige rode roos versturen, voorzien van een persoonlijk kaartje. Met deze actie draag je een steentje bij voor het theaterproject Jouw Romeo en Julia. Je kunt de rozen tot donderdag 11 februari bestellen via de website van het Chassé Theater.

What’s in a name? That which we call a rose

By any other name would smell as sweet.

So Romeo would, were he not Romeo call’d,

Retain that dear perfection which he owes

Without that title. Romeo, doff thy name;

And for that name, which is no part of thee,

Take all myself.

(uit Romeo en Julia van Williams Shakespeare)

Jouw Romeo en Julia

Jouw Romeo en Julia is een groot theaterproject dat heel Breda oproept aan de slag te gaan met William Shakespeares liefdesverhaal. Het project is opgezet door het Chassé Theater in samenwerking met onder andere Nieuwe Veste.

Uitvoeringen

Regisseurs uit de regio Anouk van den Berg, Heleen van Doremalen, Simone de Kuyper en Geert Vermeegen maken onder professionele begeleiding van regisseur Ruut Weissman (o.a. De Tweeling) vier voorstellingen, geïnspireerd op Romeo en Julia. De voorstellingen worden op 22 april opgevoerd in vier verschillende wijken. Ze zijn vooral ook bedoeld vóór de wijk. Wijkbewoners krijgen een prominente rol bij de verhaalontwikkeling en de uitvoering.

Grande finale met gemaskerd bal

Op zaterdag 23 april -de 400ste sterfdag van Shakespeare- is het Chassé Theater het festivalhart van de liefde, met muziek, liefdesverhalen, theater, film en dans. Ruut Weissman maakt van de vier wijkvoorstellingen en andere initiatieven uit de stad één bijzondere Romeo en Julia-voorstelling in de kleine zaal. Het festival wordt afgesloten met een gemaskerd bal. Zo ontmoette Romeo zijn Julia…

Meer informatie over het project is te vinden op www.jouwromeojulia.nl of www.facebook.nl/jouwromeojulia.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen