Bowling, lasergames en escaperooms bij Vier Hoog op Breepark

Foto: Vier Hoog

Aan de rand van Breda, op de voormalige Bavelse Berg, opent Vier Hoog medio februari 2017 haar deuren. Op de bovenste verdieping van dé evenementenlocatie van Breepark, biedt Vier Hoog vermaak voor jong en oud. Met activiteiten zoals Bowling, Lasergame en Escaperooms biedt Vier Hoog ruim 1700 vierkante meter vermaak onder één dak.

Al sinds jaar en dag is bowlen hét uitje voor families, vrienden en collega’s. Vier Hoog biedt plaats aan 10 hagelwitte bowlingbanen. Aangevuld met het modernste scoringssysteem, zijn er voor klein en groot verschillende spellen te spelen op de banen. Door de sfeerverlichting kunnen de banen in alle kleuren van de regenboog gekleurd worden.

Lasergame

Naast de bowlingbanen biedt Vier Hoog vertier in de vorm van lasergame. Gewapend met een lasergun en voorzien van een harnas mag je het strijdtoneel betreden. Ruim 250 vierkante meter met obstakels, verhogingen en balustrades. In een strijd van ‘man tegen man’ zal er gestreden worden om de overwinning.

Escaperooms

Ook de escaperooms, een hit overgewaaid vanuit andere landen, zijn in Nederland niet meer weg te denken. Samen met jouw team wordt je opgesloten in een kamer, waarbij jullie enigste doel is om te ontsnappen binnen de beschikbare tijd. Hiervoor los je puzzels op en ontrafel je de raadsels. Het is een race tegen de klok waarbij je mentaal tot het uiterste wordt gedreven. Ga jij de uitdaging aan? Vier Hoog biedt straks plaats aan twee Escaperooms. Deze kamers zullen geschikt zijn voor iedere speler vanaf 14 jaar.

Horeca

Vier Hoog biedt de mogelijkheid om wat te drinken aan de bar, of een hapje te eten in het restaurant, waar ruimt 100 gasten gebruik kunnen maken van de verschillende tafelbarbecues met vlees of vis van lokale leveranciers.

Vier Hoog opent medio februari 2017 haar deuren op de bovenste verdieping van de evenementenlocatie De Bree op het Breepark Breda. Meer informatie is te vinden op www.vierhoogbreda.nl of www.facebook.nl/vierhoogbreda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen