Restaurant Vandaag op Breepark

Foto: Stappen & shoppen

Binnenkort zal Restaurant Vandaag, het meest kindvriendelijke restaurant van Nederland, een vestiging in Breda openen. Het restaurant zal zich vestigen in de evenementenhal van het Breepark op de Bavelseberg.

De opening van het restaurant zal samenvallen met de opening van de evenementenhal en Happy Italy. Restaurant Vandaag zal circa 700 couverts krijgen.

Restaurant Vandaag heeft momenteel een vestiging in Amsterdam en Utrecht. In het restaurant wordt de wereldkeuken geservereerd; van Oriëntaals tot Italiaans, van Zeebanket tot Charcuterie, van Kaasplateau tot Chocoladefontein. Je kunt hier onbeperkt genieten van 7 verschillende wereldkeukens inclusief non-alcoholische dranken, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts. Op maandag tot en met donderdag kun je 2 uur onbeperkt eten voor €29,95. Vrijdag tot en met zondag is het €32,95, voor een extra uur betaal je vanaf €5,- per persoon. De Sunday Brunch is €19,95 voor 2 uur.

De Bredase vestiging is niet exact hetzelfde als de andere twee bestaande restaurants. ‘We zullen bijvoorbeeld gebruik maken van de overdekte kinderspeeltuin in het project.’ De Bavelse Berg bestaat naast een grote evenementenhal uit een megabioscoop, kinderspeelparadijs en diverse winkels.

Bron: Stappen & Shoppen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen