Burgemeester Paul Depla loopt wedstrijd tegen NK Junioren atleten SPRINT

Foto: SPRINT

Op woensdag 22 juni aanstaande komt Depla naar Atletiekvereniging SPRINT. Het bezoek is een opmaat naar de Nederlandse Kampioenschappen Junioren Atletiek (NKJ) die op 1, 2 en 3 juli plaatsvinden op het atletiekcomplex van SPRINT.  Tijdens zijn bezoek zal de burgemeester het eerste exemplaar van ‘SPRINT Magazine’ in ontvangst nemen. Ook staat een kennismaking met vier topatleten die deelnemen aan de NKJ op het programma.  Tegen deze vier atleten zal Depla vervolgens een 4 x 100 meter estafette lopen.  In het team van Depla, zitten de voorzitter van de NK Junioren, en twee leden van de redactie van het magazine.  Het eerste SPRINT magazine zal als estafettestokje fungeren.

SPRINT heeft het momentum van de NK Junioren aangegrepen om haar clubblad de ‘SPRINTER’ te vernieuwen. Het gratis clubblad wordt hoog gewaardeerd en goed gelezen door de leden. Door een vernieuwing en verdubbeling van de redactie waren er zoveel  nieuwe ideeën dat de redactie niet meer uitkwam met de huidige 40 pagina’s. Het nieuwe magazine wordt 56 pagina’s dik met nieuws uit atletiekvereniging SPRINT. En met achtergronden, tips en wetenswaardigheden voor atleten in het algemeen. Interessant voor jong en oud, recreant en wedstrijdsporter. Nieuws dat ook aantrekkelijk is voor atleten en liefhebbers buiten de vereniging. Van de eerste editie, een NKJ Special, worden 2.000 extra exemplaren gedrukt die worden verspreid onder alle NKJ atleten en bezoekers van dit prachtige evenement.

Door de actieve social media inzet wil SPRINT naast haar 2.200 leden ook haar volgers voortaan laten meegenieten van de interessante content. Met zo’n 1.400 volgers op Facebook en een gemiddeld bereik van 13.000 per maand, 850 volgers op Twitter en 800 op Instagram heeft de vereniging een forse en trouwe aanhang ook van ver buiten SPRINT. Voor adverteerders die op zoek zijn naar een jonge en/of sportieve doelgroep heel aantrekkelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen