Woning v/d Week: Spadestraat 4

Foto: DietvorstBorman Makelaars

Deze week een instapklare koopwoning van de week met drie slaapkamers op de eerste etage.

In de gewilde wijk Sportpark gelegen goed onderhouden sfeervolle vooroorlogse erkerwoning met drie slaapkamers en fraai aangelegde tuin op het oosten. Een ruime woonkamer en suite inclusief keuken ca. 31 M². Het is gelegen in de geliefde jaren ’30 woonwijk Sportpark met winkels, scholen, het stadscentrum, Ginnekenmarkt en diverse en- en uitvalswegen op korte afstand. Ga naar Funda voor de volledige informatie en foto’s.

BEGANE GROND

HAL/ENTREE

ca. 4.90 x 1.80/0.95 m. voorzien van houten vloer, trapopgang naar de eerste verdieping, trapbergkast met vernieuwde meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars) en vanwaar toegang tot;

MODERN TOILET

voorzien van een zwevend toilet.

WOONKAMER EN SUITE

welke geheel is voorzien van een eikenhouten vloer en welke middels en suite deuren is onderverdeeld in een voorkamer en leefkeuken.

VOORKAMER

ca. 5.20 x 3.25 m. voorzien van een erker, open haard en vaste kasten.

LEEFKEUKEN

ca. 5.10 x 2.85 m. moderne keukeninrichting in L-opstelling voorzien van een RVS spoelbak, 4–pits inductie kookplaat, RVS afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en diverse onder– en bovenkasten. Vanuit de leefkeuken heeft men middels openslaande deuren en een separate loopdeur toegang tot de tuin.

ACHTERTUIN

ca. 12.00 x 5.40 m. fraai aangelegde achtertuin welke is voorzien van diverse terrassen.

HOUTEN BERGING

vanwaar toegang tot de achterom.

Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen