Zorro: asieldier v/d week

Foto: Dierenopvang Breda

Onze lieve grote vriendelijke reus Zorro is bij ons binnengekomen, omdat hij bij zijn eigenaar binnen plaste.

Na medisch onderzoek bleek hij een blaasontsteking te hebben. Deze is behandeld en onze vriend heeft nu geen last meer van zijn blaas. Hij gaat netjes op de kattenbak, is zeer sociaal en is altijd in voor een spelletje of een aai over zijn bol.

Volgens zijn vorige eigenaar zou hij niet bij kinderen kunnen, maar bij ons in het asiel heeft hij laten zien, dat kinderen vanaf een jaar of 8 geen probleem zijn. Zolang ze maar knuffelen en met hem spelen, maar ook begrijpen dat Zorro af en toe rust wil, is er niets aan de hand! Ook zou hij graag een huis met tuin willen, zodat hij met zijn 9 jaar wel kan zorgen dat hij actief en fit blijft. Vriendelijk personeel zou heel fijn zijn, maar soortgenoten hoeft van hem niet zo…. Hij is liever de enige heerser in huis. Hoe hij met honden is, dat weten we helaas niet. Wat u wel even moet weten, is dat Zorro een hartruis heeft, wij adviseren de toekomstige eigenaren dan ook om een hartecho te laten maken. Voor alsnog heeft hij geen enkele last van zijn hartje en hij krijgt dan ook geen medicijnen. Bent u gevallen voor zijn knappe verschijning… Kom dan snel eens kennismaken met onze vriendelijke reus!

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen