Nikkie Plessen store open in Ridderstraat

Foto: Stappen & Shoppen

De brandstore Nikkie Plessen is geopend in Breda, aanstaande  zaterdag zal de officiële opening plaatsvinden. Hierbij zal de ontwerpster en eigenaresse Nikkie Plessen zelf aanwezig zijn en kun je onder het genot van een hapje en een drankje de winkel komen bezoeken. Bij deze feestelijke opening zal een DJ de muziek komen verzorgen.

Nikkie werd in 2011 gelanceerd door ontwerpster en eigenaresse Nikkie Plessen. Met haar vrouwelijke, sexy, elegante en stoere design behoort Nikkie tot een van de snelst groeiende Nederlandse fashion brands met internationale allure. De Nikkie collectie biedt de mogelijkheid om oneindig te combineren met vrouwelijke, edgy en stoere items voor dag en nacht.

Het is Nikkie Plessen’s oog voor detail dat de Nikkie collectie sterk, elegant en uitgesproken maakt. Nikkie groeide op in Nederland en was van jongs af aan gefascineerd door de fashion industry. Ze begon haar carrière jong als actrice, speelde in verschillende films/series en presenteerde dagelijks shows voor MTV Networks en RTL.

Wegens succes van haar modelijn in 2011, lanceerde Nikkie vier jaar later haar kinderlijn NIK&NIK voor jongens en meisjes. NIK&NIK is nu ook een onderdeel van de brandstore van Nikkie in Breda, dit is tevens ook de tweede winkel met de kindercollectie.

Ook de winkel in Breda laat zien waar het merk Nikkie voor staat, met de vrouwelijke, edgy en stoere kleding ziet ook de winkel er elegant uit. De brandstore in Breda is de vijftiende winkel van Nikkie.

Nikkie Breda heeft ook een collectie voor kinderen. NIK&NIK is het modelabel voor kids, de kinderlijn heeft een complete jongens- en meisjeslijn inclusief schoenen en accessoires.

Nikkie is een snel groeiende modelijn en heeft meer dan 250 verkooppunten. Er zijn nu 8 brandstores van Nikkie en het getal wordt steeds groter.

De feestelijke opening van de brandstore van Nikkie zal aanstaande zaterdag plaatsvinden, Nikki Plessen zal op deze avond aanwezig zijn, er zullen wat hapjes geserveerd worden en de champagne staat klaar! Kom je ook? [Bron en meer foto’s op Stappen & Shoppen]

Niki Plessen opent winkel in Breda

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen