Jubileum voor seniorenresidentie Belvedère

Foto: Redactie

Een jubileum voor seniorenresidentie Belvedère Nieuw Wolfslaar aan de Bavelselaan te Breda.

Belvedère is een residentie voor senioren en bestaat uit honderd luxe appartementen. De laatste jaren neemt de instroom van jongere 50-plussers toe, evenals de komst van echtparen. Momenteel wonen er ongeveer 130 personen in de leeftijd vanaf rond de 50 tot 97 jaar in Belvedère. Op 27 augustus 2016 viert men haar veertigjarig jubileum.

Enkele jaren geleden zijn de gemeenschappelijke ruimten gerenoveerd en aangepast aan de eisen van een riante woonomgeving. Ook werd het exterieur volledig gerestyled.

Intern organiseert en coördineert Belvedère veel uiteenlopende activiteiten zodat er dagelijks iets te doen valt. Een vaste cateraar bezorgt desgewenst dagelijks de maaltijd aan huis maar serveert deze ook vier dagen per week in het eigen restaurant van Belvedère. Kortom, een aantrekkelijke plek om te wonen en voor het bestuur van de Vereniging van Eigenaars alle reden om ter gelegenheid van dit jubileum een feestelijk weekend te organiseren.

Het programma bevat meerdere onderdelen en begint op vrijdag 26 augustus rond 16.30 uur met een toespraak door de voorzitter van de Vereniging van Eigenaars. Ook wordt de expositie ’40 jaar jong en creatief’ geopend. Deze tentoonstelling bevat uitsluitend kunst en creatieve uitingen die door de bewoners zelf zijn vervaardigd. Joep Peeters zal zaterdag een muzikale avond verzorgen en zondag wordt het weekend afgesloten met een buffet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen