In je zelfgebreide trui verrassende opdrachten uitvoeren met je date

Foto: Blik & Blooz

Op een ongedwongen en verrassende manier elkaar beter leren kennen op 3e kerstdag. Oh Santa wordt georganiseerd voor singles tussen de 25 en 45 jaar bij Binnen Breda.

Organisator Anne de Goede: “Ik ben ervan overtuigd dat je elkaar beter leert kennen wanneer je samen iets te doen hebt. Daarom ligt er bij iedere ontmoeting een verrassende opdracht klaar, die ervoor zorgt dat het gesprek het alledaagse ontstijgt. Zo leer je elkaar in een korte tijd op een totaal andere manier kennen. Hier kan je eens wat anders versieren dan alleen een boom. En, dat iedereen in z’n foute kersttrui komt, werkt natuurlijk meteen al verbindend.”

Oh Santa

Singles zitten er dit jaar warmpjes bij tijdens de kerstdagen. Zij kunnen namelijk op derde kerstdag komen daten in hun foute kersttrui. Tijdens het date-event OH SANTA geven ‘opdrachten’ leuke en prikkelende aanknopingspunten voor een verrassend gesprek. Een betere reden om die trui weer van (kerst)stal te halen, bestaat er niet.

“OH SANTA” wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een organisatie met een gevarieerd aanbod aan kleinschalige, verrassende date-events waarbij de ontmoeting centraal staat. De events richten zich op nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en avontuurlijke singles.

Lijkt het je wat om andere singles op een laagdrempelige, ongedwongen en verrassende manier te ontmoeten? Dat kan op derde kerstdag, 27 december 2016. In de middag voor singles van 25 tot en met 37 jaar en in de avond voor singles van 33 tot en met 45 jaar.

Zoek jij een origineel cadeau voor een single vriend, vriendin, familielid of collega? Een single inpakken voor onder de kerstboom is een beetje onhandig. Daarom kan je bij Blik & Blooz een cadeaubon bestellen waarmee jij iemand anders een date-event cadeau kan geven.

Meer informatie date-events

  • Locatie: Binnen Breda (bovenste etage), Haven 21A, te Breda
  • Kosten: € 32,50, inclusief 2 consumpties
  • Aanmelden kan tot en met donderdag 22 december via www.blikenblooz.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen