Theaterweekend bij Chassé Theater Breda

Foto: Chassé Theater

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 januari 2017 vindt het tweede Nationale BankGiroLoterij Theaterweekend plaats. Vele theaters openen de deuren zodat iedereen kan komen proeven, voelen en kennis maken met wat zij te bieden hebben. Ook het Chassé Theater in Breda neemt deel aan het Nationale Theaterweekend.

Er zijn diverse voorstellingen te bezoeken voor slechts €10 en op zaterdag is er een Open Huis én Open Podium wat voor iedereen gratis toegankelijk is.

Op zaterdag 21 januari kan iedereen tussen 12.00 en 16.00 binnenlopen en kennis maken met het theater. Om 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 zijn er rondleidingen van een half uur waarbij men aan kan sluiten, kinderen kunnen knutselen en verkleden en tijdens een speeddate worden theatertips op maat gegeven. Bovendien maakt iedereen kans op leuke theaterprijzen. De toegang is gratis!

Tijdens het Open Huis is er ook een Open Podium. Iedereen die dat wil kan zijn of haar ‘15 minutes of Fame’ claimen door zich aan te melden voor het open podium. Zingen, dansen, toneelspelen, jongleren, mime, alleen of met een groep: alles mag. Aanmelden voor het Open Podium kan door een mail te sturen naar [email protected]

Voorstellingen Nationaal Theater weekend:

vr 20 januari Queen – I want to break free

za 21 januari Silvester Zwaneveld – Een kleine geschiedenis van bijna alles (uitverkocht)

zo 22 januari Bint – met Jules Croiset, Tijn Docter e.a. naar het boek van F. Bordewijk

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen