Donaties voor kattencafé nog altijd welkom

Foto: Kattencafé Breda

De crowdfunding actie voor kattencafé Familie Snorhaar is verlengd tot 18 april 2017. De afgelopen maanden is er hard gewerkt en al veel bereikt. Maar er is nog een laatste zetje nodig om het doelbedrag van €10.000 te behalen. De teller staat nu (zondagochtend 2 april) op €9.145.

Initiatiefnemers Lenneke en Véronique vertellen: “Na een lange zoektocht hebben we onze droomlocatie gevonden. Een prachtig monumentaal pand aan de Haagdijk. Wij zien het helemaal voor ons en kunnen niet wachten tot we iedereen kunnen laten zien hoe we het voor ogen hebben.”

De dames vinden het belangrijk om iets te betekenen voor mens én dier in Breda en omstreken. Hoe gaan ze dit doen? Natuurlijk door katten in nood een nieuw, warm thuis te geven. Daarnaast zijn er stageplaatsen voor leerlingen van o.a. Prinsentuin van Cooth. Verder zorgen ze er samen met GGz Breburg voor dat mensen vanuit dagbesteding in kunnen stromen en zijn ze in gesprek met Werkgeversservicepunt West- Brabant om werkervaringsplekken aan te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook zullen er activiteiten worden georganiseerd met Stichting Tientjes.

Ben jij enthousiast over het kattencafé? Wil je meer weten over dit initiatief of je hiervoor inzetten? Kom dan op donderdagavond 6 april naar Het Rondeel. Aanmelden kan via [email protected], je aan te melden via ons evenement op Facebook of door te bellen naar 06-51466965.

Programma bijeenkomst

19:30 Inloop met koffie en thee
20:00 Presentatie met aan het einde mogelijkheid om vragen te stellen
21:00-21:30 Afsluiting met de mogelijkheid om je aan te melden

Ze zijn op zoek naar:

• Horecapersoneel
• Kattenverzorgers
• Schoonmakers
• Klussers/handige handen
• Bloggers/vloggers
• Tuinmannen
• Creatievelingen (kunstenaars,ondernemers enz.)

Ondertussen is je steun nog hard nodig om dat streefbedrag van € 10.000,- te halen. Doneren kan hier en meer informatie vind je hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen