Hoe kom je beter in je vel te zitten?

Foto: Bredase Kringen

Begin mei 2017 starten de eerste Bredase Kringen, een nieuw initiatief waarbij wijkbewoners elkaar groepsgewijs ontmoeten en ondersteunen. Samen gaan de deelnemers aan de hand van thema’s en onder begeleiding van een gespreksleider ontdekken hoe je je leven zo kan inrichten dat het je gelukkiger maakt.

Tijdens twaalf bijeenkomsten wordt het gesprek met elkaar aangegaan en kunnen ze samen activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals gezondheid/welzijn, financiën, verspilling, werk en zingeving. Praktisch gezien houdt dit in dat iedere Kring op een vaste plek in de wijk op een vast moment bij elkaar komt. De regelmaat en de gespreksonderwerpen worden door de groep zelf gekozen uit de thema’s die de Bredase Kringen aanbiedt.

Wil je meer weten over de Bredase Kringen?

Kom dan naar de informatie-dagen op woensdagochtend 12-4 om 9.30 in Noorderlicht (Cornelis Florisstraat 25, Geeren-Noord) en donderdagavond 20-4 om 20.00 in De Nieuwe Meidoorn (Meidoornstraat 115, Tuinzigt). In verband met ruimte en koffie/thee, is het handig om je aan te melden als je naar één van deze informatiedagen wilt komen. Stuur daarvoor een email naar Esther Ruiten via [email protected] of bel met 06-36560511.

  • Wil je meer lezen of je aanmelden als deelnemer/kringbegeleider bij de Bredase Kringen, ga naar naar www.bredasekringen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen