Huisdier van de week. Poes Muse

Foto: Dierenopvang Breda

Hallo gezellige mensenvrienden! Muse hier, een flinke jongen van ruim 7 jaar oud. Ik verblijf alweer een hele poos hier in de opvang en vind het tijd voor mijn eigen plekje. Lekker met mijn eigen mensen op mijn eigen bank, voor mijn eigen tv, dat klinkt toch fantastisch?

Liever met grote mensenkinderen
Ik ben een tijd geleden afgestaan aan de opvang, omdat mijn mensen een kindje hadden gekregen. Daar kreeg ik een hoop stress van. Kinderen zijn niet mijn ding, ik begrijp ze niet met hun onverwachte bewegingen en harde geluiden. Doe mij maar grote mensenvriendjes, dan ben ik helemaal gelukkig. Een leuke poezendame om me heen vind ik best gezellig, dit had ik in mijn vorige huisje ook. Ik ben heel leuk gezelschap, al zeg ik het zelf. Ik maak graag een praatje als ik op mijn gemak ben en loop vol overgave tegen je benen aan in hoop op knuffels.

Aan de lijn
Dus waarom ben ik dan nog hier? Ik ben dan misschien een tikje aan de maat… De dierenarts had het over obesitas? Geen idee wat dat is, maar er is me verteld dat ik meer moet bewegen en wat minder moet eten. Dus ik puzzel me suf hier! Maar buiten de pootjes strekken en klimmen zou ook wonderen voor me kunnen doen. Daarnaast heb ik in het verleden last gehad van blaasstenen en dat was echt geen pretje hoor! Dus nu krijg ik speciale brokjes.

Verliefd?
Ben jij gevallen voor mijn charmes en wil je me helpen weer op een gezond gewicht te komen? Kom dan snel eens met me kroelen.

Dikke knuffel van Muse.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen