Beleef je bruiloft bij de Avenue

Foto: Publiek domein

Op zondag 14 februari 2016 organiseren Jullie Ceremonie en Theater De Avenue een uniek trouwevent voor aanstaande bruidsparen.

Na twee zeer succesvolle edities kon een 3de editie niet uitblijven. Deze keer op de dag van de liefde: Valentijnsdag! Het event begint om 13.00 uur in Theater De Avenue in Breda. De organisatie, een samenwerking tussen Jullie Ceremonie en De Avenue, is vooral bezig geweest met het selecteren van bruidsleveranciers die een persoonlijke benadering onderschrijven én betaalbaar zijn. “We willen alleen met leveranciers werken waar we goede ervaringen mee hebben, die net zo enthousiast zijn als wij en het allerbeste voor hun bruidsparen willen tegen een goede prijs”.

Tijdens Beleef je Bruiloft presenteren verschillende leveranciers uit de TrouwBranche zich op een inspirerende, interactieve en unieke wijze aan aanstaande bruidsparen. Zij gaan live ervaren welke mogelijkheden er op trouwgebied zijn. Dus niet slenteren langs stands, maar actief deel uit maken van de trouwbeleving. “Het doel is de aanstaande bruidsparen te inspireren maar tevens ook te laten profiteren van de tips en adviezen van professionals uit de branche. De bezoekers worden er daadwerkelijk actief bij betrokken. Het event heet dan ook niet voor niets Beleef je Bruiloft”.

Aanstaande trouwlustigen die inspiratie willen opdoen voor hun bruiloft, kunnen zich aanmelden voor dit unieke en gratis evenement. Stuur een mail naar [email protected] of meld je aan via www.beleefjebruiloft.nl en ontvang de persoonlijke uitnodiging!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen