Hoe word je een relaxte moeder met lef

Foto: CC0 Public Domain

Een kind krijgen is het grootste geschenk op aarde, maar kan lastig en vermoeiend zijn. Want koters die elkaar in de haren vliegen en drie uur slaap per nacht, ook dat is het leven van een moeder. Enkele zelfhulpboeken snellen nieuwe moeders met tips te hulp.

Van achter het behang tot over je oren

Roos Schlikker, Eva Bronsveld, Elsbeth Teeling en Miloe van Beek noemen zichzelf de Ontploetermoeders. In hun boek Van achter het behang tot over je oren vertellen ze met humor over hun eigen ervaringen met opvoeding, het ouderschap en steken ze aspirant-moeders een hart onder de riem. Volgens de Ontploetermoeders draait alles om lachen om je fouten en een moeder zijn met lef.

Relax mama

Relax mama is een boek van Elsbeth Teeling. Hier vind je 101 tips om een relaxte moeder te worden en te blijven. Een handboek vol vrolijke illustraties van Moniek Paus en fijne tips. Het perfecte cadeau voor een mommy to be!

Megamama’s en superzonen

Volgens Corien Oranje en Joyce de Jongh zijn zonen niet lastig, maar moet je ze leren begrijpen. Daarom schreven zij het boek Megamama’s en superzonen. In dit mooi vormgegeven bladerboek lees je daarom alles over jongens: hun ontwikkeling, hun vriendschappen, hun taalgebruik, hun fascinatie voor ridders en dinosaurussen. Maar ook: uitjes met jongens, stoere uitdagingen, interviews met jongensmoeders en nog veel meer.

Bron: v.nieuws.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen