Je weer even mens voelen

Foto: Praktijk Plantair

Elvira Schilperoord van Praktijk Plantair heeft vele aanmeldingen en reacties ontvangen in de aanloop naar de tweede verwendag en datgene wat aangeboden wordt varieert van massage tot creatieve activiteiten, voor ieder wat wils.

Ook op deze 2e Verwendag Breda e.o. bieden al deze deelnemers belangeloos hun diensten aan om deze mensen een steuntje in de rug te geven. Hiermee maken ze een warm gebaar en geven ze mensen die met kanker te maken hebben (gehad) een welverdiend moment van pure ontspanning en persoonlijke aandacht.

Even je aandacht laten afleiden van je ziekte, je weer even mens voelen en stralen, dat is het doel van de Verwendag Breda. De lijst van deelnemers die hun deuren openzetten voor de 2e Verwendag Breda staan vermeld op www.praktijkplantair.nl en Facebook maar je kan ook bellen met Elvira Schilperoord van Praktijk Plantair (076-5426056 b.g.g. 06-10375697). Lijkt het u ook fijn om volgend jaar (belangeloos) deel te nemen met uw praktijk/salon/creativiteit? Neem dan contact op met Elvira.

Voorheen was er het Jaarlijks & Landelijk initiatief Viva la Donna Dag die verwenmomenten rondom 29 mei aanbood voor vrouwen met kanker. Deze Stichting is per december 2014 gestopt en mag men niet meer de naam Viva la Donna gebruiken. Wel mag het onder een “andere noemer” ; vandaar Verwendag Breda e.o. om zo deze dag in ere te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen