Asieldier v/d week: Bartje

Foto: Dierenopvang Breda

Bartje is een eigenzinnige, eigenwijze, grappige en ook vooral lieve Amerikaanse stafford van ongeveer 3 jaar oud.

Omdat hij is gevonden hebben we niet zo heel veel informatie. Wat we wel weten, is dat hij waarschijnlijk moeite heeft met alleen zijn. We zoeken dus een baasje die veel tijd heeft om het alleen zijn stap voor stap met hem op te bouwen. Bartje komt graag bij je zitten, of dit nou op een stoel is of op tafel dat maakt voor hem niet uit. Hij loopt keurig mee aan de riem en is gek op spelen met een bal. Sommige speeltjes zoals de Jolly Egg vindt hij zo leuk, dat hij ze niet meer wil afgeven. Ook als hij aan het eten is wordt hij graag met rust gelaten. Dit is ook een van de redenen dat we hem niet bij kinderen plaatsen. Op andere honden reageert hij wisselend. Wellicht dat een leuke dame een goede match zou kunnen zijn.

We zoeken voor Bartje een stabiel huishouden met één of twee personen. Een lekkere tuin om in te ravotten zou heel fijn voor hem zijn. Bartje vindt het leuk om samen met zijn baas dingen te ondernemen bv. een cursus, spel of sport. Bij interesse in Bartje, willen wij u vragen om het “Aanmeldformulier Hond” in te vullen. Deze kunt u vinden op onze website onder het kopje “Asieldieren”.

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen