De meest besproken tv-momenten van afgelopen seizoen

Foto: Voetbal Inside / YouTube

Het tv-seizoen is afgelopen en de zomerstop begonnen, dat betekent dat we weer terug kunnen kijken op een aantal spraakmakende fragmenten.

Gedurende het seizoen zijn er genoeg momenten waar we hard om gelachen of gehuild hebben, deze maakten de meeste tongen los volgens Nieuws.nl:

Dolfijnenrukker

De redacteuren van televisieprogramma Rambam doken in de wereld van het Dolfinarium. Al enkele jaren is er een discussie over het park. Is het een dierentuin, of toch een circus? Rambam ging undercover bij de bassins en filmde daar een aantal opmerkelijke activiteiten.

Idols-kandidaten Nina en Yoran

De Idols-apparatuur is na jaren weer uit de kast gehaald en dat betekent dat we weer een heleboel flops maar ook tops voorbij zien komen. Zo ook kandidaten Nina en Yoran, die in het nieuwe seizoen van Idols een duet mochten zingen. Dit maakte zo’n indruk op de jury dat zij tot tranen werd geroerd.

Victoria Koblenko

De actrice, die we onder andere kennen van haar rol als Isabella in Goede Tijden, Slechte Tijden, kwam in opspraak nadat ze hevig aan het flirten was met Theo Maassen in zijn programma 24 uur met… Koblenko verscheen later in RTL Late Night, waar zij werd geconfronteerd met de spraakmakende gebeurtenis. Koblenko was hier niet van gediend en dreigde zelfs kwaad te worden als presentator Humberto Tan door zou gaan over het onderwerp.

Tom Beugelsdijk

De centrale verdediger van de voetbalclub ADO Den Haag kreeg de lachers op zijn hand na zijn hilarische uitspraak (‘Rustaaaagh’) tijdens een interview. De mannen van Voetbal Inside konden er geen genoeg van krijgen en het fragment kwam met enige regelmaat terug in het televisieprogramma. Inmiddels kunnen fans zelfs met eenRustaaaagh-shirt rondlopen.

Lil’ Kleine

Lil’ Kleine lijkt soms meer vijanden dan fans te hebben. Hij riep zijn concertbezoekers in Hilversum op om een middelvinger op te steken naar de politie. Burgemeester Pieter Broertjes was hier niet van gediend en verbande de artiest uit de mediastad. De goedlachse Humberto Tan probeerde middels zijn talkshow de twee vrede te laten sluiten. Echter barstte de bom opnieuw toen Lil’ Kleine de burgemeester aansprak met ‘Pietertje’. Ook later heeft de rapper nog meerdere keren voor ophef gezorgd. Bijvoorbeeld toen hij liet weten dat het ‘schandalig’ is dat een vliegtuig van KLM vertrok zonder de artiest.

Johan Derksen

‘De Snor’ zorgt met zijn uitspraken  vaak voor opschudding. Nadat hij bij Voetbal Inside zijn ongezouten mening over Marokkaanse voetballers gaf, mocht hij bij Pauwzijn verhaal doen. Wie een excuus van Derksen verwachtte, kwam bedrogen uit.

Sylvana Simons

Natuurlijk sluiten we deze lijst af met het gespreksonderwerp van afgelopen week. Heel Nederland reageerde geschokt op de arrestatie van Ebru Umar, maar Sylvana Simons liet bij De Wereld Draait Door doorschemeren niet onder de indruk te zijn van de harde aanpak van Turkije. Ze zei hierover: “Ebru Umar heeft iets in een land gedaan wat in dat land niet mag, tja…”.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen