22-jarige Bredanaar aangehouden zonder geldig rijbewijs en openstaande boetes

Foto: redactie

Een kapotte koplamp trok afgelopen nacht de aandacht van agenten, tijdens de controle die zij instelden bleek vervolgens dat de 22-jarige Bredanaar zonder geldig rijbewijs reed en dat hij nog diverse boetes had openstaan.

Agenten controleerden maandag 16 januari 2016 omstreeks 03.45 uur op de Lunenburgstraat een 22-jarige  automobilist uit Breda omdat een van de koplampen defect was.  Hij kon desgevraagd geen rijbewijs tonen, dit zou thuis liggen. Het rijbewijs  van de 22-jarige bestuurder uit Breda was volgens de politiecomputer echter op 22 december 2016 ingenomen en moet  tot 19 januari 2017 ingevorderd blijven. Bovendien bleek dat  de  automobilist  nog 3693 euro aan boetes heeft openstaan. Hierop is de auto getakeld en buiten gebruik gesteld. De bestuurder werd aangehouden voor rijden zonder rijbewijs.

Hij heeft van de agenten gehoord dat eerst de openstaande boetes en de takel- en stallingskosten betaald moesten worden. De verdachte was het met de gang van zaken niet eens. Hij was van mening dat hij wel in de auto mocht rijden van het CJIB.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen