Bestuurder die peuter schepte meldt zich op politiebureau

Foto: Breda Nieuws

Een 18-jarige man heeft zich gemeld als bestuurder van de doorgereden auto op de Veurnestraat waarbij het driejarig jongetje Nasim om het leven kwam.

De politie heeft na een tip vanavond rond 20.30 uur een auto in de wijk Heusdenhout aangetroffen waarmee vermoedelijk de aanrijding heeft plaats gevonden. Het voertuig is in beslag genomen voor onderzoek. Een half uur daarna heeft zich een 18-jarige Bredanaar bij het politiebureau aan de Mijkenbroek gemeld als bestuurder van de doorgereden auto. Hij is vervolgens met toestemming van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden. De recherche zet het onderzoek naar de toedracht van het ongeval voort.

Woensdagmiddag is op de Veurnestraat rond 15.50 uur een driejarig jongetje geschept door een auto. Het kind werd enkele tientallen meters meegesleurd. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van de auto reed door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Het zou gaan om een donkerkleurige auto, vermoedelijk een donkerkleurige stationcar, wellicht een BMW of Renault met mogelijk schade aan de voorzijde.

Mensenlinq heeft een condoleanceregister geopend voor het slachtoffertje.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen