Weergoden Breda Future+ eindelijk goed gezind

Basisschoolkinderen actief tijdens Kids & Teensday
Basisschoolkinderen actief tijdens Kids & Teensday
Foto: Hans Maas

Het Breda Future+ toernooi is na de nodige regendagen woensdag eindelijk met mooi weer van start gegaan. Ondanks de vele uitgevallen partijen ligt het wedstrijdprogramma volgens de organisatie op schema.

Het terrein aan de Ruitersboslaan heeft in vergelijking met voorgaande jaren een ware metamorfose ondergaan. Het promodorp met de nodige stands begint al bij de ingang van het tennispark. Court 1 ligt aanzienlijk beschutter, terwijl de drie andere wedstrijdbanen overzichtelijk zijn te bekijken. Blikvanger blijft uiteraard het centre court met een prachtige hoofdtribune.  Waar dinsdag Zakelijk Breda centraal stond, is de woensdag voor de kinderen gereserveerd tijdens de Kids & Teensday. Honderden basisschoolkinderen worden met allerlei balvaardigheidspellen vermaakt.

Maar…… het toernooi draait natuurlijk vooral om de tennissende dames en heren. Dat het Breda Future+ toernooi wederom is uitgeroepen tot het beste mondiale in zijn categorie, mist zijn uitwerking niet. Werkelijk uit alle uithoeken van de wereld komen de aanstormende talenten naar Breda toe. Voor de eer, voor het prijzengeld, maar misschien nog wel meer voor het vergaren van rankingpunten.

Het toernooi is de gehele week nog gaande met de finalepartijen op zondag. Het toernooi is gratis toegankelijk.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen