Huldiging Rio atleten SPRINT

Foto: AV Sprint

Meerkampers Anouk Vetter, Nadine Broersen en Pieter Braun, alle drie atleten van Atletiekvereniging SPRINT, zijn terug van hun Rio avontuur. Vetter wist op de zevenkamp na een stevige strijd de 10de plaats te veroveren, Broersen werd 13de.  Braun moest na vier prachtige onderdelen zijn tienkamp vroegtijdig staken door een opspelende liesblessure. Op zaterdag 3 september staat de drie atleten een feestelijke huldiging te wachten op de atletiekbaan van hun vereniging SPRINT.

SPRINT voorzitter Paul Alberts: “Het zijn voor de atleten wellicht niet de resultaten waar ze op hoopten, maar bij SPRINT zijn we ongelofelijk trots op hen! Een fantastische prestatie dat zij bij de top van de wereld horen en Nederland in Rio vertegenwoordigden.” Reden genoeg voor een mooie ontvangst door het thuisfront. “Wethouder Paul de  Beer komt 3 september speciaal naar de baan van SPRINT om Anouk, Nadine en Pieter op 3 september in het zonnetje te zetten. Om 10.30 uur is de officiële huldiging.”

Na de huldiging kunnen jonge atleten en alle andere fans van Nadine, Anouk en Pieter een selfie met hun favoriete wereldtoppers maken. Natuurlijk delen de topatleten ook graag  handtekeningen uit aan de Bredase fans. “Breda is trots dat deze toppers hier hun thuisbasis hebben, bij de grootste atletiekvereniging van Nederland. Topsporters zijn een enorme stimulans voor jongeren om ook te gaan sporten. En dat willen we graag. Sporten is gezond en sporten verbindt. Ik feliciteer deze sporters met hun geweldige prestatie in Rio en hoop dat ze nog lang ambassadeur blijven voor Atletiekvereniging SPRINT en Breda”, aldus wethouder Paul de Beer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen