Breda Actief: Gymnastiek op Maat

Foto: Breda Actief

Voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is,  kan iedereen op woensdagmiddag 12 oktober meedoen met deze beweegactiviteit.

Juist voor mensen met een chronische aandoening zoals rugklachten, reumatische klachten en astma, is Gymnastiek op Maat bedoeld. In de voorzaal van het Gemeentelijk Sportcentrum Breda gaan de deelnemers en de trainster samen op zoek naar een passende vorm van bewegen.

“Ik vind het super leuk om met elkaar in beweging te zijn. Je leert nieuwe mensen kennen en je wordt ook nog fitter. Ik had toch al zeker 20 jaar niets meer aan sport gedaan. Ik voel me beter sinds ik weer ben gaan bewegen.” Aldus een van de enthousiaste deelnemers van Gymnastiek op Maat.

Iedereen kan meedoen!

Tijdens de introductiebijeenkomst op 12 oktober wordt samen met de deelnemers gekeken naar ieders mogelijkheden en interesses. Op deze manier wordt de les zoveel mogelijk aangepast aan ieders wensen. De introductieles begint met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens komen er verschillende vormen van gymnastiekoefeningen aan bod. Als afsluiting wordt er nog een gezamenlijk spel gedaan. Niets moet, alles mag!

Kom in actie

De Gymnastiek op Maat introductieles is op woensdag 12 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in de voorzaal van het Gemeentelijk Sportcentrum Breda, Topaasstraat 13.Iedereen die op zoek is naar een passende vorm van bewegen, kan meedoen met deze introductieles. Deelname aan deze les is gratis.

  • Aanmelden kan door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 076-52 33 555. Daarbij geldt vol is vol.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen