BredaGym turnsters in Amerika

Foto: BredaGym

Tijdens deze herfstvakantie zullen twaalf turnsters van BredaGym van een intensieve trainingsstage genieten met tien trainingen in New York. Er wordt naar een sponsor gezocht voor de KNGU kwalificatie in februari 2017.

Ze zullen de stage in Amerika afsluiten met een wedstrijdje tegen de lokale vereniging. Een hele leerzame ervaring op zowel turn technisch gebied als voor de persoonlijke en culturele ontwikkeling. Ze zullen immers 10 dagen, zonder hun ouders, op pad zijn met trainsters Chantal Jorna en Sophie Zomer.

Ze verblijven in een appartement boven een Nederlandse bakkerij dat gesponsord wordt door de ‘Beach Bakery Grand Café’ in Westhampton Beach. Uiteraard staat een dagje New York City ook op het programma en verheugen de meiden, die allen tussen de 12 en 18 jaar zijn, zich uiteraard ook op een dagje shoppen in een van de grote Amerikaanse shoppingmalls. Maar uiteraard is het turnen hun echte passie en doen ze dat het liefst elke dag.

In het gemeentelijk sportcentrum worden binnenkort buitenlandse gasten verwacht bij BredaGym. Op 12 & 13 november wordt de Turn Totaal Breda Cup gehouden waar enkele Belgische deelnemers aan deel zullen nemen, naast meer dan 400 turnsters uit heel Nederland. Vervolgens op 26 en 27 november organiseert BredaGym voor de vijfde keer de Breda Open Acrobatics Cup. Een populaire Acrobatische Gymnastiek wedstrijd met deelnemende teams van over de hele wereld!
Al met al dus veel internationale ervaringen in de komende periode voor de BredaGymers.

Daarnaast organiseert BredaGym op 4 en 5 februari 2017 de KNGU kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap turnen dames in de eerste en eredivisie. Hiervoor zoeken wij nog een sponsor die graag zijn naam aan dit landelijke evenement zou willen verbinden. Hiervoor kan deze maand contact opgenomen worden met de sponsorcommissie via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen