Vreven debuteert met winst op Jong Utrecht

Foto: NAC Breda

Voor 350 toeschouwers trad de Parel van het Zuiden in Galgenwaard aan tegen Jong- FC Utrecht. NAC pakte de vijfde plek op de ranglijst door een sterke opening.

De ogen waren vanavond vooral gericht op  het vernieuwde middenveld van NAC. Vreven had nieuwkomer Garcia (Manchester City) meteen op 10 in de basis gezet. In centrale verdediger Verschueren ziet Vreven een rechtermiddenvelder. Vanaf deze positie knalde Verschueren meteen hard raak (4′), na een mooie assist van Dessers. De voorsprong leek van korte duur doordat Utrecht 4 minuten later een penalty kreeg die door Brondeel knap werd gekeerd. Er volgde enkele kansjes over en weer tot Haemhouts een zwak schot tot zijn verbazing in de goal zag belanden (22′). De 0-2 bleef tot het einde op het scorebord. Jong Utrecht probeerde nog wel aan te vallen maar kwam er nauwelijks doorheen.

NAC pakt de vijfde plek en haakt aan bij de subtop. Vooral de derde periode biedt volop kansen om het tij te keren. Vrijdag kan NAC drie belangrijke punten pakken tegen Achilles.

Dossier: NAC Breda
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen