Voorbereiden op Singelloop

Foto: Run in Progress

Vanaf eind mei start op twee locaties (Oosterhout en Ulvenhout) het wekelijks trainingsprogramma richting de Bredase Singelloop om deelnemers perfect af te zetten aan de start op 2 oktober.

Je traint in een gezellige groep op je eigen niveau onder begeleiding van drie hardlooptrainers van Run in Progress: Eric de Jong, Ruud Looijmans en John van der Velden. De trainingen variëren wekelijks van duurtraining tot heuveltraining en intervaltrainingen, dit altijd i.c.m. krachttraining specifiek gericht op hardlopen.

Extra duurlooptraining

Naast deze vaste trainingen word er één keer in de maand wisselend in Oosterhout en Ulvenhout op een zondagochtend nog een extra duurlooptraining gegeven (testloop) in verschillende tempogroepen.

Extra running clinic door Colin Bekers

Op zondagochtend 29 mei vind er voor onze deelnemers een EDJ-Sports running clinic plaats mede verzorgd door regiotopper Colin Bekers vanuit Sportpark Jeugdland in Ulvenhout.

De wekelijkse trainingen vinden plaats in Ulvenhout vanuit (Sportpark Jeugdland) iedere dinsdagavond, en in Oosterhout (Sportpark de Contreie) iedere donderdagavond. Op beide locatie zijn douches en kleedkamers beschikbaar.

Belangstelling?

kom dan vrijblijvend eens een keertje meetrainen, of stuur mail naar [email protected] voor meer informatie!

De inschrijving voor de Singelloop start zondag 1 mei. Schrijf je in via de website van de Bredase Singelloop. Bekijk de foto’s van 2015.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen