Bellen als een geheim agent

Je denkt hoogstwaarschijnlijk bij een geheim agent, zoals James Bond, aan een figuur met een donkere zonnebril, zwart pak en een wijsvinger op het oor om berichten door te krijgen van het hoofdkwartier. Een nieuwe uitvinding maakt het voor iedereen, 007 of niet, mogelijk om met een wijsvinger te bellen.

Om te bellen als James Bond heb je een speciaal horlogebandje nodig, de zogenoemde Sgnl. Je kunt het bandje van je eigen horloge vervangen door de Sgn-strap. Via een bluetooth-connectie maakt het bandje contact met je telefoon. Als je gebeld wordt, druk je op het knopje op je horlogebandje. Vervolgens dient je vinger als ontvanger door deze tegen je oor aan te houden. Je hoeft om te telefoneren dus niet je mobieltje uit je zak te halen. Dat is niet nodig, omdat het bandje ervoor zorgt dat geluid via je botten wordt geleid.

Heb je interesse om het unieke horlogebandje te kopen? Innomdle Lab, een start-up die voorkomt uit Samsung, biedt de Sgnl op de crowdfundingwebsite Kickstarter aan. Aan het snufje hangt een prijskaartje van 139 dollar. De eerste levering is in februari 2017.

Bron: YouTech

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen