Ahold geeft AH mobiel uit handen aan webshop Prepaidsimkaart.net

Foto: Pixabay/ Public Domain

Sinds augustus 2016 verkoopt PrepaidSimkaart.net de AH prepaid. Hiermee is zij de enige webshop buiten het Ahold imperium die toestemming heeft om de prepaid mobiele oplossing van AH te verkopen; een bijzondere samenwerking.

AH kondigde eerder deze maand aan juist meer in eigen hand te nemen. Externe partijen worden sinds kort niet meer betrokken bij hun affiliate marketingprogramma, AH houdt dit nu binnenshuis. De nieuwe samenwerking met PrepaidSimkaart.net is uniek. AH heeft zelf contact gezocht met de webshop om te bespreken of er een mooie samenwerking mogelijk was. Vanaf augustus hebben de partijen een overeenkomst gesloten, zo meldt Nieuws.nl.

Klanten kunnen in de webshop een keuze maken tussen twee prepaid simkaarten: de ‘standaard AH prepaid simkaart’ of de ‘Slim Only prepaid simkaart’, niet te verwarren met een Sim Only abonnement. Slim only heeft de voordelen van een abonnement, met als enige verschil dat je niet aan een contract vastzit. Er wordt namelijk gewerkt met prepaidbundels.

Volgens PrepaidSimkaart.net is AH mobiel vergeleken met andere supermarktproviders zeer uitgebreid. Om deze reden heeft de webshop AH mobiel in haar assortiment opgenomen. Later dit jaar zullen de AH simkaarten ook op PrepaidSimkaarten.nl verkocht worden, het zusje van PrepaidSimkaart.net. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen