De beste bruidswinkel van Nederland

Foto: Shoppen & Shoppen

Santerello 4 etages trouwbeleving heeft de Nationale Business Succes Award gewonnen in de categorie trouwbeleving. Volgens het instituut achter deze prijs, is de winkel aan de Wilhelminastraat dus de beste bruidsmodezaak van het land.

Ex-premier Jan-Peter Balkenende kwam in juli langs bij bruidsmodezaak Santerello in de Wilhelminastraat. Niet omdat hij snode plannen had, maar om als jurylid van de Stichting Nationaal Business Succes Awards (NBSA) het bedrijf een branche-prijs te overhandigen: de allerbeste bruidswinkel van het land 2016! “Dat was in de vakantieperiode, daarom hebben we het even stil gehouden. We wilden dit graag vieren met de gemeente Breda”, aldus vader en zoon Den Ouden van het familiebedrijf.

Wethouder Boaz Adank van economische zaken kwam de prijs woensdagmiddag uitreiken in de mooie bruidsmodezaak met maar liefst 4 etages trouwbeleving. Dat werd vanzelfsprekend gevierd met champagne. Want blij waren de ondernemers, al wisten ze al vanaf de zomer dat ze de trouwbrancheprijs gewonnen hadden.

Bij een glaasje champagne komt vooral zoon Den Ouden woorden tekort. “We zitten hier in Breda pas zes jaar en dan nu al zo’n mooie grote prijs dat is uniek!”
 Zij verdienden naast de eer onder meer ook tv-zendtijd in De succesfactor (10 november, RTL7). Bovendien maken ze kans op de over all hoofdprijs van 100.000 euro, die februari 2017 vergeven wordt aan ‘het beste bedrijf van Nederland’.

Hun sterke punten? ”Persoonlijke aandacht, privacy, dag en nacht paraat staan, zorgen voor klanten uit het hele land.”

Bron: Stappen & Shoppen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen