Succesformule Wear for Love slaat ook in Breda aan

Wear for Love boutique in Breda
Wear for Love boutique in Breda
Foto: Wear for Love

Vroeger was de Haagdijk de winkelstraat van Breda. Met leuke en unieke winkels. Helaas is dit beeld in de loop der jaren vervaagd. Maar met de komst van modeondernemers Danie en Roos gaat verandering in komen. Binnenkort zijn ze alweer een jaar actief in deze eeuwenoude straat met evenzo geschiedenis.

In 2011 begonnen als online modewinkel voor vrouwen. Naast kleding verkoopt Wear for Love ook accessoires en lifestyle producten. Working girl, moeder, beste vriendin, dochter en loving wife. Een vrouw, met verschillende gezichten. Wat jouw rol ook is, Danie en Roos vinden dat je openlijk trots mag zijn op jezelf. En dat mag gezien worden met jouw keuze voor mode van de beste kwaliteit.

Winkelstraat

In 2015 werd het plan om een fysieke winkel te openen werkelijkheid in de Haagdijk. De reden hiervoor is dat de leukste boutiques zitten in de zijstraten van het centrum. Denk maar aan de 9 straatjes in Amsterdam. Dat het geen slechte keuze was geweest, blijkt wel uit de terugkerende bezoekers en lovende reacties op social media. De dames zijn erg trots met het 1-jarig bestaan. ‘’De Haagdijk geeft een boutique gevoel, het is minder massaal dan in de binnenstad. Daarnaast heeft de winkel een eigen parkeergelegenheid en maakt de bereikbaarheid ideaal om uitgebreid te shoppen.”

Feest

Zaterdag 19 november wordt het 1-jarig bestaan gevierd samen met modeliefhebbers van Breda en omstreken. Deze dag staat in het teken om het ultieme stylingadvies te krijgen voor de perfecte fashion look. Kom ook om samen met Danie en Roos dit heugelijke feit vieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen