Carnaval ontwijkend gedrag, weekendje hardlopen in Horst!

Carnaval ontwijkend gedrag. Een jaartje niet hossen voor ons maar er even tussenuit! Omdat we er aan toe waren maar ook om de carnaval dit jaar een beetje te ontlopen. Geen bier en bitterballen dit jaar!

En dan boek je een heerlijk Hotel… in Limburg. Daar waar natuurlijk ook gewoon Carnaval te vinden is. Stom… hahaha… nee, gelukkig hebben we een Hotel geboekt in de buurt van natuurgebied Maas en Peel. Het plaatsje Horst. Een hotel gelegen aan een paar meertjes en een stukje bos. Lekker rustig dus.

Bij aankomst hebben we lekker rondom het meertje gewandeld en de buurt een beetje verkend. En ik kan je zeggen… er is niet veel te zien en te doen… maar we hebben wel mooi  onze hardlooproute voor de 2e dag uit kunnen stippelen.

Deze eerste dag mochten we ook genieten van een heerlijk 3 gangen diner.

Nadat we ons hadden opgedoft zijn we naar het restaurant van het hotel gegaan en hebben we genoten van ons diner. Helaas erg weinig keuze maar ik heb genoten van een heerlijke Carpaccio vooraf, een salade als hoofdgerecht en een Bastogne parfait als dessert. Heerlijk. Natuurlijk onder het genot van een biertje en wijntje en een Latte Macchiato achteraf.

Lekker vroeg gaan slapen.

Het ontbijt in ons hotel was SUPER. Maar ook wel heel erg mijn valkuil. Ik wilde alles proeven en proberen en dat heb ik dan ook gedaan, wetende dat Arjan en ik een rondje van 5km zouden gaan hardlopen samen.

En… ik liep een Personal record. 5km in 32 minuten. Nog even en ik loop hem onder de 30 minuten. Super trots.

Lekker opgefrist en daarna een dagje Oberhausen op de planning. De plaats waar Arjan ruim 8 weken voor zijn werk heeft gezeten om een winkel op te knappen. En nu we toch in de buurt waren konden we het bekijken van de winkel mooi combineren met een middagje shoppen en een hapje eten.

Rituals en de Lush winkel onveilig gemaakt. Want… we hadden een bad in onze kamer. En een bad heb ik thuis niet dus daar moest ik natuurlijk even gebruik van maken met een heerlijke bruisbal van Lush!

Rust en herstel! Zaaaaalig…

Ik ben niet zo heel goed in kiezen… en zeker niet bij Lush maar ben uiteindelijk gegaan voor de Sukura Bath Bomb.

Sakura is Japans voor kersenbloesem. Het geurtje van de Rituals waar ik verslaafd aan ben, dus kon niet mis gaan. Als je tijdens de lente in een park in Japan zit, met je flesje saké, word je bijna verblind door de schoonheid van de bloesem aan de bomen. Maar omdat we niet allemaal een Japans parkje om de hoek hebben, heeft Lush de Sakura bath bomb ontworpen. Zodat je in ieder geval de geur te pakken hebt. “Laat de bruisbal in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliën vrijkomen”.

And so i did… en heb genoten van mijn rust en herstel…

Op onze laatste dag moesten we voor 12 uur uitchecken. Dus weer genoten van het ontbijtje en in de vroege ochtend lekker naar buiten samen. Weer een rondje hardlopen. Mijn zin en energie waren ver te zoeken maar als je dan eenmaal loopt dan lijkt het wel vanzelf te gaan. En dat vanzelf gaan was een letterlijke deze keer. Na de 5km was ik nog lang niet moe of klaar en tot onze verbazing liepen Arjan en ik spontaan de 10km vol. In een uur en 7 minuten. Wauw…

2e personal record. De 5km snelste gemiddelde tempo en tijd en de 10km langste afstand tot nu toe!

Wat gaaf! Ik ga die plas water waar ik heel wat rondjes omheen heb gelopen daar in Horst nog missen.

Die middag zouden we afsluiten in de sauna maar helaas was de staat van de sauna niet super top. We hebben de sauna dan ook geskipt en hebben de laatste dag in het hotel afgesloten met een gezonde lunch en een shop middag in Eindhoven.

Kei leuke Hot Yoga topjes gescoord en een nieuwe jas. Moest wel… ik was er alweer uitgegroeid…

Het was fijn om even weg te zijn samen en dingen te doen die je anders NOOIT zou durven.

Ik heb een nieuwe missie… dus Hotels prepare… wanneer ik buiten de deur ga slapen kan ik namelijk eindelijk op het bed springen! Mijn gewicht maakt me niet meteen bang meer dat ik er doorheen zak. En als ik iets in mijn leven altijd al een keer heb willen doen, is het springen op bed!

En de bedden in dit hotel zijn goedgekeurd!

Volgende week ga ik jullie allemaal weer uitdagen voor een leuke challenge!

Een Jump rope challenge, dus ga maar vast een springtouw kopen, want de laatste 30 dagen van De Afvalrace wil ik samen met jullie allemaal nog even flink gaan knallen! De challenge gaat beginnen op 10 maart en stopt op de dag van mijn Finisch Gala, 8 april!

Tot volgende week!

Wendy wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Neem contact met ons op als je hierin wat zou willen betekenen. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en de sites van Breda & Roosendaal Nieuws.

Reacties