Wendy is vlak voor het Finish Gala flink in de watten gelegd

Foto: Wendy Wiebenga

Zoals jullie in mijn blog van afgelopen week hebben kunnen lezen is het een beetje een achtbaan van emoties op het moment. Gelukkig ben ik krachtig genoeg om tegenslagen om te buigen tot leermomenten en door te groeien.

Het einde van De Afvalrace nadert nu echt, maar ik zie het absoluut niet als een einde maar als een begin van mijn nieuwe leven waar ik zelf voor heb gekozen en alleen nog maar meer beslissingen ga nemen die voor mij goed voelen.

We hoeven deze week eigenlijk geen blog meer te schrijven, maar heb weer een paar prachtige momenten beleefd die ik toch even met jullie wil delen.

Compleet in het nieuw gestoken!
Vorige week werden Luelle en ik verwacht bij de Lingerie winkel Narón in het centrum van Breda. We zijn er eerder tijdens De Afvalrace al verwend, we hebben toen namelijk een super goede sport BH gesponsord gekregen van de winkel. Ook kregen we die dag te horen dat we voor ons Finish Gala ook nog een prachtige BH mochten komen uit zoeken. En dat hebben we gedaan. Luelle en ik zijn beide geslaagd voor een prachtige BH met bijpassende slip.


En deze week nog een MEGA verassing. Zo enorm bijzonder… We werden afgelopen zaterdag verwacht bij Jeugdland Ulvenhout. De plaats waar volgende week ook ons Finish Gala zal gaan plaats vinden. Dus, dat kon van alles zijn. Van een officieel laatste weegmoment tot een ontbijtje of sportmoment. Ik had alle scenario’s bedacht en op één van mijn bedachte scenario’s hoopte ik ook een beetje. Samen shoppen voor het Finish Gala.
En die droom kwam uit.


Samen met Luelle, Mark en Christiaan reden we naar Bavel en parkeerden voor de kerk. Daar was een bakker, een slager en de kleding winkel Bastiaansen Modestad. Bastiaansen Modestad is inmiddels al 50 jaar een begrip.

En daar gingen we naar binnen.
Jeetje mina wat een prachtige grote winkel. En wat een super mooie kleding.

We werden ontvangen door Clinge Bakker van Bastiaansen Modestad die ons meenam naar het ’t Stadshart waar we verwelkomt werden met een heerlijk warm drankje, met slagroom met een cider en een plakje spekkoek. Tijdens het drankje heb ik mijn ogen uit zitten kijken naar de grootte van de winkel. Het waren 5 verdiepingen met kleding. Dames, heren, kinderen, casual, chique.  Shopverslaafde Wendy was in trance.

De mannen werden meegenomen naar de herenafdeling en Luelle en ik gingen mee met Clinge. Clinge had al wat research gedaan op het internet naar ons en op basis van wat ze daar van ons gezien had heeft ze alvast wat mooie setjes voor ons uitgezocht. We zijn flink aan het passen geslagen en hebben van alles aangehad. Wat een geweldige mooie kleding, maakt de keuze natuurlijk niet heel makkelijk.

Ik heb een flink aantal setjes aangehad en heb uiteindelijk een setje uitgekozen waar ik me heel erg comfortabel in voelde en meteen ook dacht, dit ben ik!

Wat ik aan heb blijft nog even geheim!

En tot mijn grootste verbazing bleek ook nog eens dat we deze prachtige out-fit gesponsord kregen van Bastiaansen Modestad. Wat een GEWELDIG cadeau, en wauw wat voelde ik me mooi. Mooi in mijn nieuwe kleding maar ook mooi door alle lieve aandacht en fantastische woorden van Clinge en haar collega’s.

Luelle en ik zijn in onze nieuwe out-fits de mannen boven gaan verassen. Die waren al klaar en lekker aan het genieten van een drankje aan de bar van het Fashion Café in de winkel.
En hun reactie, verbluffend. Ze vonden ons super mooi. Ik denk dat we alle 4 “dik” tevreden zijn met hoe we eruit zien volgende week!

Via deze weg wil ik dan ook echt uit de grond van mijn hart zowel Lingeriewinkel Narón en Bastiaansen Modestad enorm bedanken voor deze fantastische cadeau’s die ons Finish Gala volgende week nog net iets specialer gaan maken!

Schoenencrisis
Maar toen was daar de schoenen crisis hahahaha! Wat voor schoenen moet ik nu aan bij mijn nieuwe out-fit?!

Ik ben zondag middag samen met mijn lieve vriendje Arjan de stad ingedoken. Hij wilde op zijn kosten mijn out-fit compleet maken met nieuwe schoenen maar we hebben de hele stad denk ik wel vijf keer gehad en elke schoenenwinkel helemaal uitgeplozen, maar ik heb niks kunnen vinden wat me blij maakte. Gelukkig heb ik dan mijn lieve vriendje en mijn beste vriendinnetje Cecileke die me dan ineens weer laten inzien dat ik een vrouw met 100 paar schoenen ben en ook gewoon in mijn kast kan kijken welke schoenen ook zouden kunnen.

Als klapper op de vuurpijl, een top cadeau van Arjan!
Schoenen voor mijn out-fit voor zaterdag zijn me helaas niet gelukt, en daar baalde Arjan echt ENORM van. Dus, besloot hij me een cadeau te geven waar ik bij het werken aan mijn doelen de komende tijd nog eens heel erg veel plezier aan kan beleven.

Nieuwe hardloopschoenen! Dus het trainen voor de 10 en 15 kilometer en die halve marathon moet me wel gaan lukken!

En het kwam nog goed uit ook, want deze week ontdekte ik dat mijn eerste goede paar sportschoenen, het half jaar Afvalrace niet helemaal overleefd hebben. Slijtage!!! Yes!

Ik krijg ze zaterdag tijdens mijn Finish Gala… Zodat ik er volgende week lekker op kan gaan runnen.

Wat een verwennerij allemaal!

Ik ben er dus zo goed als klaar voor. De laatste dag van De Afvalrace West-Brabant, of beter gezegd, de afsluiting van een half jaar werken aan de nieuwe Wendy en het begin van mijn nieuwe leven!

Ik hoop allemaal tot zaterdag! En ook Eric zou het tof vinden als jullie er allemaal bij zijn!

  • Wil jij die nieuwe Wendy, Wendy 2.0 zien tijdens het  Finish Gala? Meld je dan snel hier aan en ben erbij!

Wendy wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Neem contact met ons op als je hierin wat zou willen betekenen. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en de sites van Breda & Roosendaal Nieuws.

Reacties