Pak de kans van je leven en doe mee met De Afvalrace Breda

Foto: De Afvalrace

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden.

Schrijf je in voor De Afvalrace Breda en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mogen volgen. De 5e editie van De Afvalrace start na de zomervakantie in o.a.: Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Drimmelen en Waalwijk. Men kan zich inschrijven via de website van De Afvalrace.

Uit alle aanmeldingen worden twee personen per gemeente geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Ook onder andere de bijbehorende kookworkshop en afsluiting met make-over horen daarbij. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Mocht je niet gekozen worden, dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace. Je ontvangt dan een aanbieding van één van de deelnemende personal trainers. Aanmelden kan tot en met 3 september.

De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een blog dat verschijnt op Breda.nieuws.nl. Op deze nieuwssite kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken.

Durf jij de uitdaging aan?
Meld je dan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven kan nog  t/m 3 september 2017
  • In de week van 25 september bekendmaking deelnemers (ook via Facebook)
  • Kick-off op 7 oktober 2017
  • 9 oktober start van De Afvalrace West-Brabant
  • Medio april 2018 afsluiting van De Afvalrace

De Afvalrace Breda 2015

Reacties