Hoe is het nu met.. Martijn?

https://youtu.be/Lnd0hXVuh_8

De eerste weken Afvalrace zitten er weer op. En zoals een aantal van jullie hebben kunnen zien, zijn de eerste kilo’s er af (de teller staat nu op 4 kilo). Het traject van de Afvalrace vergt erg veel tijd en discipline van mij en mijn gezin. Deze “commitment” hebben wij gemaakt om het uiteindelijke doel in april te bereiken.

Geestelijk en lichamelijk is het zwaar, aangezien ik lange dagen maak op mijn werk en aansluitend een uur training heb. Hierdoor ben ik op maandag, dinsdag en donderdag vrijwel niet thuis. Wij (Iris, de kinderen en ik) balen er soms van dat we elkaar op deze dagen vrijwel niet zien, maar het is voor een goed doel! Ik ben nog steeds erg dankbaar dat deze kans mij geboden wordt. Ik ga er voor de volle 100% voor; falen is geen optie.

Door de personal trainingen die ik tot nu toe heb gehad, merk ik dat ik zowel op het gebied van conditie als op dat van kracht flinke stappen heb gemaakt. Het verschil met 2 weken geleden is enorm. Ik kan namelijk de oefeningen een uur volhouden, ondanks dat ik wel helemaal total loss ben. De personal trainingen zijn super zwaar. De variatie van de oefeningen is erg goed, waardoor het uitdagend blijft om deze te doen. Door de persoonlijke begeleiding word ik gemotiveerd om het uiterste uit mezelf te halen.

Als jullie interesse hebben in het aanbod van de oefeningen die ik zoal doe, kijk dan eens op de facebookpagina van Enforce.

Wat betreft mijn voeding, moet ik zeggen dat ik trots op mezelf ben. Ik ben nu veel bewuster bezig met wat ik eet en drink, en ik moet zeggen dat ik me daar erg goed bij voel. Volgende week zal er een voedingsworkshop zijn. Daar hoop ik nog wat nieuwe info bij in te kunnen winnen.

Vorige week donderdag had ik met Cindy een afspraak met Daniël van Breda Nieuws. Wij waren in de veronderstelling dat we zouden worden geïnterviewd. Daar eenmaal aangekomen bleek dat Daniël andere plannen had. Samen met hem zijn we naar Runnersworld Breda gewandeld, waar we blij verrast werden. We kregen namelijk een gratis paar hardloopschoenen aangemeten!

Alsof dit nog niet genoeg verrassing was, zijn we hierna naar Float House Breda gegaan. Hier kregen we drie sessies in een magnesiumbad cadeau. Dit magnesiumbad draagt bij aan spierherstel, stressvermindering en je ervaart totale ontspanning. Afgelopen woensdag heb ik mijn eerste sessie in het magnesiumbad gehad. Wat een beleving was dit, een aanrader!

De hardloopschoenen heb ik uiteraard al in gebruik genomen. Ze lopen heerlijk, het lijken net pantoffels aan je voeten. Je merkt amper dat je überhaupt schoenen aan hebt!

Lieve volgers, bedankt weer voor het lezen (,kijken en luisteren)!

Hopelijk tot volgende week!

Martijn van Bijsterveldt wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen