Mijn personal trainer en ik

Foto: Enforce

Hoi allemaal!

Deze week stel ik graag mijn personal trainer aan jullie voor.

Mijn personal trainer is Mandy Glaudemans.
We zijn nu 4 weken aan het trainen en ik moet zeggen dat de trainingen van Mandy uitdagend blijven.
Mandy weet goed hoe zij het onderste uit de kan kan halen bij mij. Hierdoor blijf ik iedere training het maximale uit mezelf halen. Dit is ook te zien in de bijgevoegde video.

In onderstaand stukje stelt Mandy zich nog even kort aan jullie voor;

Ik ben Mandy, 24 jaar en woon in Waalwijk. Ik ben, na het CIOS te hebben afgerond gelijk in de fitness branche gerold. Ik heb groepslessen gegeven zoals; bodypump, spinning bootcamp en aquarobics. Ook heb ik mijn zwemleider ABC gehaald en heb ik 2 jaar zwemles gegeven bij De vennen in Dongen.

Een jaar geleden besloot ik voor mezelf de cursus voedingsdeskundige level 1 en 2 te gaan doen op de AALO. Sinds kort ben ik ook als franchise nemer begonnen voor Enforce met nu mijn eigen locatie in Dordrecht genaamd; Enforce Drechtsteden. Ik heb vanaf het CIOS altijd geroepen dat ik Personal training wil gaan geven. Dit omdat ik graag mensen motiveer en begeleid naar hun doelstellingen. Je haalt hier enorm veel voldoening uit.

Mijn hobby’s zijn naast fitnessen ook voetbal. Ik heb 18 jaar gevoetbald. Altijd op hoog niveau bij de jongens en op mijn 18e de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal bij willem ii. Ik heb vanaf mijn 13e elk districtsteam doorlopen van de KNVB en voor Nederland onder 15 & 17 gespeeld. Op dit moment voetbal ik niet meer maar ben ik 5x per week in de sportschool te vinden. Elke training zie ik als een wedstrijd (ook al speel ik niet meer in een team, ik probeer altijd alles uit mijn trainingen te halen). Met een topsport achtergrond weet ik wat trainen is, heb ik doorzettingsvermogen en kan ik dit goed overbrengen op mijn deelnemers.

In mijn vrije tijd ga ik vaak met vrienden wat doen. Op zaterdag bijvoorbeeld langs de lijn een voetbal wedstrijdje meepikken vind ik leuk! En af en toe een feestje hoort er natuurlijk ook bij.

Ik hoop dat jullie deze blog weer leuk vinden. Misschien kun je zelf nog iets met de oefeningen van de trainingsvideo.

Tot volgende week weer!

Martijn wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen