Personal trainer en eigenaar Eric de Jong aan het woord over Cindy en de Afvalrace

Vandaag geen blog van mijn hand, maar van mijn trainer Eric de Jong. Hij stelt zich zelf voor en vertelt meer over zijn bedrijf Enforce. In de vlog vertelt hij over mijn vorderingen. Eric zorgt er voor dat ik elke week het onderste uit de kan haal. Mede door zijn enthousiasme en energie weet ik dat ik mijn doelen kan gaan halen. Ik ben er trots op om met Eric samen te werken en middels deze blog en vlog lees je daar meer over.

Uiteraard lees ik graag weer je reactie en tot de volgende keer.

groetjes Cindy

KENNISMAKING MET PERSONAL TRAINER ERIC DE JONG

Vandaag aan mij, de trainer van, de taak om iets te vertellen over dit traject en onze rol. Maar hiervoor zal ik eerst mezelf eens voorstellen. Mijn naam is Eric de Jong (32), personal trainer en eigenaar van Enforce samen met mijn vrouw Cassandra. Ik heb 2 jonge kids van 2 (Lizzie) en 6 (Mike) jaar oud. Van jongs af aan wist ik al dat ik iets wilde gaan doen in de sport. Ik volgde het CIOS, maar dacht nooit dat ik een eigen onderneming zou starten binnen de personal training. We werken nu met een bijzonder gedreven team van 13 trainers in 6 gemeentes samen aan bijzonder krachtige resultaten bij onze deelnemers, ondernemers en bedrijven. Het maken van groeikeuzes, steeds jezelf opnieuw uitvinden, vallen en weer opstaan, zorgt ervoor dat we nu staan waar we staan. Veel personen die ik spreek laten zich leiden door angst, de angst om iets nieuws te starten, buiten de comfortzone te trainen en bang voor het oncomfortabele. Het is bijzonder tof om anderen te laten ervaren dat je kunt dealen met angst en hierdoor echt stappen kunt zetten. Je kunt leven zoals je belangrijk vindt, je staat zelf aan het roer!

 

WIJ ZIJN ENFORCE

Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te veranderen, maar het lukte ons ook, the Enforce way. We coachen bijzonder toegewijde personen om te komen tot een krachtig en fit lichaam en hiermee een succesvol en gelukkig leven te leiden.

Je lichaam, vitaliteit en fitheid is het fundament om de resultaten in je leven te enforcen en je volledige potentie te leven. Met onze high-end programma’s en events zetten we fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching in om jou te helpen in control en in balans te zijn. We helpen je om je leven en in onze “pro” programma’s ook je business naar het volgende level te tillen. Ervaar het #enforceeffect en own your life, business, body and mind!

 

DE AFVALRACE

Dit jaar waren er weer ruim 500 personen die zich hebben ingeschreven voor de Afvalrace en met de persoonlijke gesprekken en de waardevolle live events hoorden we veel bijzondere en emotionele verhalen. Helaas lukt het ruim 95% niet om goede voornemens ook daadwerkelijk te leven. Aan ons was uiteindelijk de moeilijke taak om iemand te kiezen die het traject voor 180 dagen volledig gratis zou mogen volgen. We gunnen het iedereen, maar wie zou anderen kunnen inspireren, is bereid het roer om te gooien en te kiezen voor een nieuwe krachtige ik?

 

VLOG

In de vlog vertel ik waarom ik de keuze heb gemaakt voor onze deelnemer en hoe mijn ervaringen zijn tot nu toe.

 

Sportieve groet,


Eric de Jong

Founder of Enforce

www.enforce.nl / [email protected]

0610624242

#Enforceyourself

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen