Martijn over zijn personal trainster

Foto: Martijn van Bijsterveldt

Hallo allemaal!

Vanaf de eerste dag dat ik met Mandy in contact ben gekomen, hebben we een hele goede klik.
De eerste training die we samen hadden, was voor mij een eye-opener dat ik op het juiste moment ben begonnen aan mijn afvalrace.
Wat was die training ontzettend zwaar, en ik merkte dat mijn conditie zwaar te wensen overliet.
Mandy wist me wel gelijk te triggeren met haar enthousiasme en haar variatie in de oefeningen. Door mij zo te motiveren merkte ik dat ik wel een stapje extra kon doen.

Tijdens mijn weegmomenten praten we altijd over hoe het is gegaan de afgelopen week. Doordat we die klik hebben, merk ik dat ik me op mijn gemak voel en dat we over alles kunnen praten.
Mandy is uiterst kritisch op wat ik eet en doe om mijn doel te bereiken. Deze duidelijkheid vind ik erg prettig.
Zo kreeg ik van de week “op mijn kop” omdat ik te weinig had gegeten. Doordat ik zoveel en intensief sport moet ik echt mijn aantal calorieën binnenkrijgen, anders val ik niet af.
Ook is ze met gerichte vragen aan het kijken of mijn mindset goed is en ik niet word verleid om te vervallen in oude patronen.

Ik merk dat de trainingen me nu een stuk makkelijker af gaan, ondanks dat Mandy er altijd weer voor zorgt dat ik helemaal stuk ga. Maar met een lach en grapje tussendoor haal ik wel het uiterste uit mezelf.
We kletsen tijdens de trainingen over voetbal en wat ons bezig houdt in het dagelijks leven. Dit zorgt voor een prettige sfeer.

Kortom: ik ben erg blij met Mandy als mijn personal trainster en ik ga er samen met haar alles aan doen om mijn doel te bereiken!
Op naar de volgende training.

Martijn wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen