Martijn’s eerste 2 maanden Afvalrace

Foto: Martijn van Bijsterveldt

Hallo allemaal,

Mijn eerste twee maanden van de afvalrace zitten er al weer op. Wat zijn deze twee maanden omgevlogen en wat hebben ze me al veel positieve dingen gebracht.

Niet alleen de kilo’s zijn er al flink af aan het vliegen, en de centimeters (buik) zijn flink aan het slinken. Mijn hele levensstijl is compleet veranderd.

Ik ben heel erg bewust aan het letten op mijn voeding en daarin de juiste keuzes aan het maken. De verleidingen om terug te vallen in mijn oude gewoontes kan ik erg goed de baas, zeker omdat ik er zoveel voor terug krijg.

Ik merk heel goed aan mijn lijf dat ik bijna geen alcohol meer drink en dat ik de vette snacks laat staan. Ik slaap beter, mijn huid ziet er veel gezonder uit, en mijn maag en darmen functioneren een stuk beter.

Mensen om mij heen vragen mij weleens of ik het niet beu ben om steeds maar weer de boterhammen met kipfilet of rosbief, magere kwark en salades te eten en liters water te drinken. Hierop antwoord ik steevast met: “Het is voor mij geen opgave meer, het is nu gewoon mijn levensstijl geworden. Waarin ik toch veel kan variëren om lekker en gezond te eten en te drinken.”

Geïnspireerd door de blog van Martijn? Vanaf 1 januari 2018 kun je alsnog meedoen aan het laatste traject van de Afvalrace. Meld je nu aan via www.deafvalrace.nl, voor de afvalrace deel 2!

Het sporten in groepsverband of individueel gaat ook iedere week weer beter. Je merkt dat je fitter bent en dat je conditioneel flinke sprongen hebt gemaakt. Samen met de personal trainers zoek je steeds de grens op om jezelf nog meer uit te dagen en zodoende nog sterker en fitter te worden.

Verder klinken er vanuit mijn directe omgeving al de nodige complimenten over hoe ik er al uit begin te zien en dat veel mensen er diep respect voor hebben hoe ik deze kans (De Afvalrace) met twee handen heb aangegrepen.
Deze complimenten stimuleren en motiveren mij om er nog een schepje bovenop te doen.

Nog vier maanden te gaan om mijn doel te bereiken. Martijn 2.0 komt eraan!

Tot volgende week weer.

Martijn wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen