Nieuw jaar met oude en nieuwe doelen

Nieuwjaarsfeest in Argentijnse stijl
Foto: Patrick Roelandt

De eerste blog van het nieuwe jaar! Ik hoop dat je een mooi jaar hebt gehad. En? Is alles wat je wenste ook uitgekomen? Afijn, we zijn nu in 2018 en we starten weer met een schone lei. Nou, voor mij niet helemaal want ik was met een heel fijn doel begonnen in 2017 en dat is gelukkig niet seizoensgebonden. Ik wilde graag een fittere, gezondere en slankere Cindy worden. Daar ben ik nog steeds mee bezig en is eigenlijk een doel voor mijn leven. Want zodra ik mijn doel heb bereikt, zal ik er aan moeten blijven werken.

Afgelopen maand

En dat het niet vanzelf gaat is wel gebleken in de afgelopen periode. Ik ben van het type “ik kom nog van lucht aan” en inderdaad: afvallen gaat niet vanzelf. Ik heb in deze feestmaand heel netjes gegeten (en gedronken). Ook ben ik afgelopen week (thuis) blijven sporten en zijn er uiteindelijk geen kerst- of feestkilo’s aan mijn lijf blijven plakken. Hoera!

Oud en Nieuw diner in Argentijnse stijl

 

Ik ben helaas ook niet echt afgevallen. Daar baal ik behoorlijk van. Ik had gehoopt 1 of 2 kilo’s minder te wegen. Ik weet nog niet precies waar ‘m dat in zit. Dat kan natuurlijk diverse redenen hebben, zoals: toch net iets meer eten, later eten dan normaal, meer zout eten (want je eet geregeld bij een ander) en thuis sporten is niet hetzelfde als sporten bij Enforce.

Nieuwe maand

Nu kan ik bij de pakken gaan neerzitten, maar dat zit niet in mijn aard. Ik heb met Eric afgesproken dat er over twee weken 1,5 kilo af moet zijn. Voor mij werkt het goed om een (extra) stok achter de deur te hebben. Ik zou dan bijvoorbeeld ook nog een beloning kunnen klaarzetten, voor als het mij lukt, maar daar ben ik helaas niet zo gevoelig voor. Ook voor straffen niet, mocht je dat nu wellicht denken. Ik vind gewoon dat ik het moet halen. Dat ben ik wel aan mezelf, mijn omgeving en aan jullie, de lezers verplicht.

Dus wil je weten of ik mijn doel over twee weken (of misschien wel volgende week) behaal? Lees dan weer de volgende blog. Ik hou je sowieso nog tot april op de hoogte. En ook in dit nieuwe jaar vind ik het geweldig leuk om al je reacties weer te horen, te zien of te lezen.

Ik wens je een gelukkig, gezond en sportief 2018 toe!

 

Cindy wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden