Dag fase 2, hallo fase 3!

Foto: Martijn van Bijsterveldt

Hallo allemaal!

We zitten alweer in februari en mijn tweede fase van de Afvalrace zit erop.
In deze tweede fase heb ik er nog een schepje bovenop gedaan en dat heeft tot resultaat geleid.

Ik ben weer wat kilo’s lichter. Ik houd nog even geheim hoeveel, dat horen jullie aan het einde van de Afvalrace wel. Beetje spanning opbouwen ha ha.
Maar vooral merk ik dat ik fitter en sterker aan het worden ben.

Samen met Mandy ben ik mijn grote spiergroepen aan het trainen.
Squats, deadlifts, bankdrukken, shoulderpresses en barbell row afgewisseld met steeds een cardio oefening tussendoor. Mijn schema is om iedere week met 2,5 kilo te verhogen om zodoende nog sterker te worden en af te vallen.

Bij de overige trainingen werk ik vaak circuits af. Veel afwisseling in de oefeningen waardoor je hartfrequentie hoog blijft. Ik heb de smaak echt te pakken en probeer 5 tot 6 keer per week te trainen.

Mijn voeding kan ik goed onder controle houden. Het is voor mij nu “a way of life” geworden om doordeweeks mijn vaste voedingspatroon aan te houden.
In het weekend heb ik 1 dag waarop ik mezelf wel iets extra’s gun. Een rood wijntje mag dan best en een gezond crackertje of Japanse mix.

Op naar fase 3 waarin in nog veel meer resultaat wil boeken.

 

Het is bijna carnaval. Normaal ben ik wel een carnavalsvierder, maar dit jaar ga ik alleen optochten kijken met mijn gezin en vrienden.
Op zondag zijn we in Prinsenbeek te vinden om daar naar één van de mooiste optochten te kijken. Een hapje en een drankje zullen dan zeker niet ontbreken.

Maandag- en dinsdagavond ga ik gewoon trainen. Mijn trainster Mandy geeft dan training in Dordrecht waar ik kan aansluiten.

Ik wens iedereen alvast een hele fijne carnaval en ik spreek jullie volgende week weer.

Alaaf!

Martijn

Martijn wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden