Fase 3 gaat van start voor Martijn

Foto:

De laatste fase van mijn Afvalrace gaat van start.

Stiekem vind ik het best jammer dat ik nu al in de laatste fase zit. Ik vind het allemaal zo snel gaan. Sinds oktober is er al zoveel veranderd in mijn leven en ik zou willen dat die achtbaan nog even wat langer mag duren.

Voor deze fase gaat de knop weer net iets verder om. Ik wil nog scherper en harder trainen om mijn uiteindelijke doel te bereiken.

Samen met Mandy wil ik het onderste uit de kan halen in zowel mijn sportieve prestaties als in mijn voeding.

Mandy begeleidt mij erg goed. Ze geeft me veel duidelijkheid in mijn keuzes die ik maak en de trainingen die ze geeft gaan tot op het randje en dat vind ik prettig. Ik zit er daarom  aan te denken om een extra termijn eraan vast te plakken na 6 april om zodoende nog verder te gaan in mijn proces.

We hebben nog wat work-outs gefilmd zodat jullie een beeld krijgen van wat voor oefeningen er tijdens een personal training gegeven worden.

Veel kijk plezier en ik wil jullie graag uitnodigen voor een bootcamp op zaterdag 24 februari van 13:00 tot 15:00 uur bij Decathlon Breda. In deze bootcamp kun je ervaren hoe het is om onder begeleiding van Enforce te sporten.

Tot volgende week weer!

Martijn wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden