Trainer Eric aan het woord over Cindy

Elke week kun je mijn afvalavontuur in de vorm van een blog en/of vlog volgen. Vandaag komt trainer Eric aan het woord. Bekijk zijn verhaal over mij in het filmpje.

Vandaag is het ook een bijzondere dag. Dan organiseert De Afvalrace een Family Bootcamp. Je bent van harte welkom om 13 uur bij Decathlon in Breda. Aanmelden mag via Facebook (ga naar De Afvalrace), maar hoeft niet. Ik zal er samen met mijn twee zonen Nick en Guus aanwezig zijn. En ik reken ook op jouw komst! Doe mee en merk hoe leuk en ook intensief een bootcamp kan zijn. De Family Bootcamp is geschikt voor iedereen, van elke leeftijd en elk niveau.

Vorige week heb ik nog iets heerlijks gedaan. Ik zorg al goed voor mezelf door gezond te eten en veel te sporten. En daarnaast heb ik vorige week mogen genieten van een ontspanningsmassage bij Claudia van Mus&Zo. Heerlijk. Ik was letterlijk en figuurlijk even een uurtje vertrokken! Massages zijn geweldig ter ontspanning, maar ook om je afvalstoffen sneller af te laten voeren en tegen spierpijn.Claudia masseert in haar eigen mooie praktijk in de wijk Zandberg en dit is zeker niet de laatste keer dat ik er ben geweest.

Masseur Claudia en ik

Tot zo ver alle nieuws van mijn kant en volgende week lees je weer de wekelijkse blog.  Tot later!

groetjes Cindy

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden