Mandy (personal trainer) over Martijn

Foto: Mandy Glaudemans

Beste lezers,

Vandaag mag ik weer iets over Martijn vertellen. Ik ben Mandy Glaudemans, de trainer van Martijn. Ik heb helemaal in het begin iets over Martijn verteld in een vlog en deze keer doe ik het in een blog.

Ik ben nog steeds erg enthousiast over hoe Martijn dit proces doorloopt. Hij werkt elke training keihard aan zijn doelen en heeft precies voor ogen wat zijn doel is. In deze korte tijd is hij enorm krachtig geworden op fysiek maar ook mentaal vlak. Elke dag blijft hij zich verder onwikkelen naar de juiste richting. Ik zou willen dat ik voor altijd zulke gedreven deelnemers mag trainen zoals Martijn. De laatste tijd heeft hij het enorm druk met zijn werk en heeft hierdoor weinig tijd met zijn gezin. Slaapt hele korte nachten en is daarnaast 6x per week aan het trainen. Heel veel mensen zouden hier opgeven, heel veel mensen geven op wanneer het even moeilijk wordt. We weten allemaal dat we te maken krijgen met ups and downs, er gebeuren dingen in het leven. We krijgen te maken met tegenslagen/verdriet/boosheid etc. De vraag is hoe ga je hier dan mee om? Laten we ons leiden door onze emoties en gedachten of kunnen we nog steeds doen wat we moeten doen om te komen waar we willen. Dit is zeker niet altijd makkelijk maar Martijn laat zien dat dit mogelijk is!

We weten allemaal wel wat we moeten doen om fit te worden. We weten allemaal heel goed hoe we kunnen afvallen. Dit is simpelweg op je voeding letten en wat meer trainen (in plaats van bewegen). Je lichaam heeft een bepaald stress niveau nodig om te kunnen groeien, je zal je lichaam dus elke week moeten blijven uitdagen. Elke week bouw ik met Martijn aan de gewichten om iedere week weer sterker te worden. Nu is het natuurlijk heel makkelijk om te “weten” wat je moet doen om te komen waar je wilt. Maar om echt resultaat te creëren zul je het daadwerkelijk moeten “leven”. Dag in, dag uit! Martijn is degene die deze transformatie elke dag leeft. Wie moet hij zijn om datgene te bereiken wat hij wilt.

Het laatste wat ik mee wil geven aan de lezers is; STOP met het zoeken naar informatie, stop met internet af scrollen naar de beste dieet tips, stop met het lezen van nog 5 kookboeken. Het lijkt verleiding om eerst meer kennis en informatie te verkrijgen maar het gaat uiteindelijk om ACTIE! De kans is inderdaad groot dat er obstakels op je pad gaan komen maar om die tegen te komen zul je wel eerst van start moeten gaan. Er is niks mis met jezelf ontwikkelen, maar als je merkt dat je er al zo lang mee bezig bent, al zo lang een bepaald doel voor ogen hebt.. zou ik zeggen: ga gewoon van start en stuur bij waar nodig is!

Als je er echt niet uitkomt ben ik altijd bereid je daarmee te helpen.

Martijn we gaan nog een aantal weken knallen tot de finale dag van 6 april! Gaat helemaal goed komen, ga zo door.

Bedankt voor het lezen.

Mandy Glaudemans
Enforce Drechsteden

Martijn wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden