Cindy’s afvalrace vanuit Praag

Foto: Mandy Glaudemans

Vandaag schrijf ik mijn blog niet vanuit mijn werkkamer in Breda, maar vanuit de hotelkamer in Praag. Ik ben door mijn man meegenomen op verrassingsweekend en we gaan 4 dagen heerlijk van deze stad genieten.

Een andere omgeving levert ook weer andere vragen op voor wat betreft mijn afvalrace. Wat kan ik hier allemaal eten en kan ik nog sporten? Tsjechië ligt niet aan de zee dus vis is niet iets wat hier veel wordt gegeten. Er wordt veel gekookt met varken, gevogelte, aardappels, zuurkool en het is vooral veel. De maaltijden staan erom bekend dat ze erg machtig zijn. Iets wat ik niet meer gewend ben, dus ik ben benieuwd of ik nog alternatieven ga vinden.

Ik heb verder veel geluk want er is een fitnessruimte aanwezig in het hotel inclusief sauna. Daar zal ik zeker af en toe gebruik van maken. En uiteraard gaan we heel veel bezichtigen in de stad en dat lekker te voet doen. Aan mijn gewenste aantal stappen ga ik zeker komen.

Tot slot wordt hier veel Pivo gedronken. Bier! Tja, ik zal zeker van een Praags biertje gaan genieten, met mate uiteraard.

In het bijgesloten filmpje nodigen Martijn, Claudia en ik je uit om bij de finale avond van de Afvalrace aanwezig te zijn. Je bent van harte welkom op vrijdag 6 april op Jeugdland 1 in Ulvenhout. Zie ik je daar?

Tot volgende week.

Pozdravy, Cindy

Cindy wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Reacties

article
221297
Vandaag schrijf ik mijn blog niet vanuit mijn werkkamer in Breda, maar vanuit de hotelkamer
https://breda.nieuws.nl/afvallen-breda/221297/cindys-afvalrace-vanuit-praag/
2018-03-12T07:18:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/03/01113047/kettle-bell-2.jpg
Afvalrace