Schrijf je NU in voor de nieuwe editie van De Afvalrace!

Foto: Rosanne Post

Op maandag 8 oktober 2018 starten we weer met De Afvalrace. Afvalracers maken de stap naar een nieuw leven. Schrijf je dus nu in via onderstaande link, net zoals Rosanne dat vorig jaar deed. Ze viel veel kilo’s af en ze voelt zich nu fitter dan ooit!

Rosanne begon met ruim 100 kilo

“Mijn naam is Rosanne, 27 jaar jong en geboren en getogen in Etten-Leur. Vorig jaar augustus heb ik me ingeschreven voor ‘de Afvalrace’; nooit gedacht dat het mij zoveel zou brengen. Op mijn toppen woog ik 105 kilo. Ik dacht zelf dat ik me ‘prima’ voelde?? Ik was meestal 1x per week in de sportschool te vinden, ging veel uit eten en had geen rem.

Dit alles maakte mij vanbinnen ongelukkig.

Stop met stoppen

“Vanaf oktober ben ik volop aan de slag gegaan met een coach van Enforce. Wekelijks trainingen waarbij ik mijn grenzen moest verleggen en de coachgesprekken waarbij ik moest graven naar de kern. Geen excuses, stoppen met stoppen, kiezen voor mezelf! Momenteel weeg ik 70 kilo en voel me fitter dan ooit! Ik had nooit durven dromen dat ik zo ver zou komen. Ik ben mijn eigen bedrijfje gestart en maak keuzes voor mezelf, niet meer voor anderen.”

Haar advies: “Grijp deze kans! Schrijf je in en spring in het diepe! Dit is het moment om jezelf op nummer 1 te zetten en te gaan knallen. STOP MET WILLEN, START MET ZIJN!”.

Schrijf je in!

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma vanaf oktober 2018 volledig gratis mogen volgen.

Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. Mocht je niet gekozen worden dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden